Region

Svet

Darko Lazić se ženi u sredu! Spreman auto od milion evra!

Pevač Darko Lazić se ženi u sredu, kako mediji prenose, a spreman je i auto od milion evra koji će voziti mladence. Gala svadbu i crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču.

Darko Lazić se ženi u sredu! Spreman auto od milion evra! Screenshoot/Instagram





Buduća supruga Darka Lazića, Katarina pokazala je neke detalje spremne za svadbu, odnosno veselje. Ona se odlučila se za bele detalje i dekoraciju, a priča se i da će celokupna svadba biti tradicionalna, obzirom na to da se održava u Brestaču i Pećincima.


Kako mediji prenose Darko Lazić ne žali da potroši novac kako bi sve bilo onako kako njih dvoje žele, pa je spremen i automobil koji će ih voziti, a čija je vrednost milion evra, kako se navodi.









Venčanje i svadba biće održani u Brestaču, a svi se pitaju zašto je sreda izabrana kao dan kada će se zavetovati pred Bogom jer je to dan kada se posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se venčanje i održati:


"Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza."- kažu iz hrama, pa dodaju da ima izuzetaka:






" Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan."


 

Mršavljenje uz eliksir od integralnog pirinča! Kilogrami tako lako nestaju! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>