Region

Svet

Tanja Savić srećna u novoj ljubavi! Za ovo sam se molila!

Pevačica Tanja Savić srećna je u novoj ljubavi! Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se, obavestila je ona svoje fanove na društvenoj mreži Instagram.

Tanja Savić srećna u novoj ljubavi! Za ovo sam se molila! Screenshoot/Instagram





Tanja Savić je iznenadila sve svojom objavom na društvenoj mreži o svojoj novoj ljubavi. Pokazala je javnosti svog novog dečka, Muhameda Mukija Bešića:


"Uvek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! Ljubav! Hrabrost! Jeste li ikad zastali i pomislili: "Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" -napisala je pevačica u opisu fotografija na kojoj su zajedno.



Savićeva se ponovo oglasila nakon što se pojavila informacija da se verila za Mukija, a da je i dalje u zakonitom braku sa Dušanom Jovančevićem. 









Na društvenim mrežama Tanja je objavila status, kojim je sve iznenadila:


" U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču."







Nagađa se kome je Tanja uputila ove reči, a mnogi misle da je u pitanju njen bivši partner i otac njene dece, Dušan Jovančević.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>