Region

Svet

Skidanje viška kilograma je stvar psihe! Evo kako je Ana Nikolić smršala!

Skidanje viška kilograma je stvar psihe, kaže pevačica. Evo kako je Ana Nikolić smršala i šta smatra najbitnijim za mršavljenje.

Skidanje viška kilograma je stvar psihe! Evo kako je Ana Nikolić smršala! Screenshoot/Instagram

Pevačica Ana Nikolić je nedavno ispričala kako je smršala, odnosno kako je izgubila čak pedeset kilograma, ono što ona smatra najbitnijim je unos tečnosti i to odmah ujutru na prazan želudac:


"Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekada bez limuna. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. 

Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo bršno), držim se unosa kalorija od 1.000kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe..."
ispričala je Ana Nikolić.


Ana priznaje da je prvih mesec dana bilo teško:


"Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram.

Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4 litra."


 

Ukusna zimnica: Lučena paprika najlakši način! Dobićete 5 tegli! (RECEPT)
Ovako izgleda primer njenog jelovnika:


DORUČAK: 2 jajeta na oko uz jedan paradajz- Jogurt sa pahuljicama i 1 voće- jabuka i šaka oraha- kajsija/trešnje sa jogurtom.

RUČAK: supa od brokolija- pržene paprike sa rižom- losos i spanać- pečurke sa lukom i belo meso- zelena salata sa tunjevinom/škampima- zelje sa ribom.

VEČERA: jogurt ili neke voćke.
 

Horoskop može da otkrije zašto vam ništa ne ide od ruke!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>