Zadruga

Parovi

Za Aleks Nikolić su glasali samo da Ana Ćurčić ne pobedi! (VIDEO)

Za Aleks Nikolić su glasali samo da Ana Ćurčić ne pobedi, smatra Jelena Golubović. Ona je toliko glupa za razliku od Maje. Da Mića nije prevodio za nju niko je ne bi razumeo. Izdala je tamo i drugaricu Milicu, Miljana pa i Ivana...

Za Aleks Nikolić su glasali samo da Ana Ćurčić ne pobedi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U toku emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je Jelenu Golubović, Stefana Radića Rodnija i Borislava Terzića Terzu, a onda se javila jedna gledateljka koja je koja kaže da je radila u bolnici i videla dosta žena, žrtva fizičkog nasilja:


"Dobro veče ja sam Angelina, zovem sa Kosova i Metohije. Jeco moje mišljenje o tebi je super ali moram večeras da ti kažem. Ja sam radila u bolnici i videla sam dosta žena žrtava fizičkog nasilja i hoću da ti kažem da nije tako lako sve kao što izgleda i ne treba osuđivati tako brzo. Želim vam svima sve najlepše" - završila je ona.


"Ovo je 21. vek i ne verujem da nije mogla da pobegne ili promeni bravu. Ona ulazi i napada Anđelu umesto da joj bude zahvala ako je istina da se Zvezdan tako ophodio prema njoj. Ona je mogla moćnim prijateljima Ace Bulića, čelnicima Pinka da je zaštite ili je Bulić čekao da se završi rijaliti i uzme svoj deo kolača medijske slave i naplati njen uspeh. Ona je Zvedanu nabacivala druge žene da mu se dodvori a kao voli ga, kakva je to ljubav?" - iznela je svoje mišljenje Jelena Golubović.



Golubovićeva je potom iznela nešto iz svog života. Naime, u lošim je odnosima sa tetkom i da vode spor oko baka Cakinog stana. 

Nakon ovoga pušten je prilog svađe Jelene Golubović sa Aleks Nikolić i Filipom Carem, na šta je Jelena rekla da stoji iza svake svoje reči koju je tada iznela:




 



"Stojim iza svake svoje reči, pažljivo sam slusala klip. Mislim da je perfidna i zla kao što sam i tada mislila. Ne mogu da zaboravim kad je pravila halabuku zbog snimanja na šta je ona krenula najbrutalnije da vređa baku Caku i govori da su je čerečili. 

Onda je došao Filip da je brani i tu je nastala velika rasprava. To zlo koje sam u njoj videla...Ona je toliko glupa za razliku od Maje. Da Mića nije prevodio za nju niko je ne bi razumeo. Izdala je tamo i drugaricu Milicu, Miljana pa i Ivana. Evo koliko je bitna da mi tek sad o njoj pričamo, za nju su glasali samo da Ana Ćurčić ne pobedi."


"Mislio sam da je bolja riba iskreno, ima mnogo lepših od nje. Jedno veče kad sam bio u izolaciji sa Žanom i slušao svoju muziku rekla mi je da sam seljak." -bio je kratak Terza.




Aleks je najgluplja pobednica do sada


"Ja ne mogu da shvatim da je neko bio toliko glup kao ona. Najgluplja pobednica do sada! Uvek je neko bio uz nju tokom rijalitija, ona je pred sam kraj naučila da priča."  - rekla je Jelena Golubović.




 



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>