Ostalo

Sme�no

Moćna jutarnja molitva za blagoslov dece! Čuva ih od zla!

Moćna jutarnja molitva za blagoslov dece koja ih čuva od zla, trebalo bi da je izgovara svaki roditelj jer se veruje da najmlađe štiti od "stradanja".

Moćna jutarnja molitva za blagoslov dece! Čuva ih od zla! Svet Plus





Molitva za blagoslov dece je jedna od jutarnjih molitvi koju svaki roditelj treba da uvrsti u svoje molitveno pravilo. Takođe se može čitati i u toku dana kada osetite potrebu za to:


"Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, radi molitava Prečiste Tvoje Matere usliši mene, nedostojnog slugu Tvoga (ime). Gospode, u milostivoj vlasti Tvojoj pomiluj čeda moja (imena) i spasi ih radi slave imena Tvoga.


Gospode, oprosti im sva sagrešenja voljna i nevoljna, koja su ona učinila pred Tobom. Gospode, uputi ih na pravi put zapovesti Tvojih i razum njihov prosveti svetlošću Tvojom, za spasenje duša i isceljenje tela.

Gospode, blagoslovi ih na svakom mestu vladavine Tvoje, sačuvaj ih silom Časnog i Životvornog Krsta Tvoga, pod pokrovom Tvojim svetim, od metka koji leti, od strele, mača, ognja, od smrtonosne rane, od vodenog potopa i naprasne smrti. Gospode, ogradi ih od svih vidljivih i nevidljivih neprijatelja, od svake bede, zla, nesreće, izdajstva i ropstva.

 

Almondine, kolačići koji imaju nezaboravan ukus! (RECEPT)









Gospode, isceli ih od svake bolesti i rane, od svake muke, i olakšaj njihove duševne patnje. Gospode, daruj im blagodat Duha Tvoga Svetoga, dug život, zdravlje i čednost; da požive u svakoj pobožnosti i vrlini, u miru i slozi sa vlastima koje ih okružuju, sa bližnjima i ljudima koji su daleko. Gospode, umnoži i osnaži njihove umne sposobnosti i telesnu snagu, zdrave i sretne ih vrati u roditeljski dom.

Sveblagi Gospode, daruj meni, nedostojnom i grešnom slugi Tvome (ime) roditeljski blagoslov za decu moju (imena) u nastupajuće vreme jutra (ili: dana, večeri, noći), jer Carstvo je Tvoje večno, svesilno i svemoćno. Amin! "- glasi ova molitva za blagoslov dece, piše "Crkvaub".

 

Ako ovo radite tokom posta, odmah prestanite da postite!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>