Style

Ljubav

Pavel Globa prognozira za septembar da će Škorpija, Jarac i Strelac biti miljenici sreće!

Čuveni astrolog Pavel Globa prognozira za septembar, da će Škorpija, Jarac i Strelac biti miljenici sreće! Ova tri znaka bukvalno će procvetati i imaće uspeha u svim segmenitima života.

Pavel Globa prognozira za septembar da će Škorpija, Jarac i Strelac biti miljenici sreće! Svet Plus







ŠKORPIJA


U prvoj polovini meseca stižu srećne okolnosti za Škorpije, a lepa energija će ovaj horoskopski znak pratiti u nastavku meseca. Na profesionalnom planu očekujte veoma ozbiljne promene. Možete se suočiti i sa padovima, usled nepromišljenih i ishitrenih poteza. Zato, sada je najvažnije da ovaj horoskopski znak sluša razum, ne srce i emocije.

 

Uvedite sočivo u ishranu jer je puno proteina i gvožđa, a reguliše i šećer! (RECEPT)










JARAC

Ruski astrolog Pavel Globa posebno je istakao da će Jarac imati možda i najviše uspeha u septembru 2023. godina! Naglaša da uspeh dolazi onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili. Očekuje ih i napredak u karijeri, kao i više novca. Čak i na ličnom planu će moći da ostvare sve što požele.







STRELAC


Septembra će Strelac rešiti nedefinisane odnose, a status veze ćete formalizovati upravo vi! Zato morate da budete vrlo pažljivi i sigurna da vam partner odgovara baš u svemu. U septembu ćete moći i da realizujete želje o kojima već dugo razmišljate. 

Dosta mogućnosti su vam na raspolaganju! Većina stvari će se odvijati lagano i spontano... Samo je bitno da preuzmete stvari u svoje ruke i budete izuzetno odlučni u svemu što radite.
 

Napitak koji vas podmlađuje iznutra! Menja botoks, kako tvrdi Selma Hajek!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>