Lepota

Ljubav

Mršavljenje uz eliksir od integralnog pirinča! Kilogrami tako lako nestaju! (RECEPT)

Mršavljenje je moguće i uz eliksir od integralnog pirinča! Kilogrami tako lako nestaju, a pravo je bogatstvo minerala i vitamina, pa će i vaša kosa i koža izgledati mnogo bolje!

Mršavljenje uz eliksir od integralnog pirinča! Kilogrami tako lako nestaju! (RECEPT) Svet Plus

Slana pirinčana voda hrani organizam i uspostavlja narušeni balans, daje energiju i elan. Pored ovih svojstava, eliksir podstiče varenje i probavu pa je zaslužan za postizanje vitkije linije.Eliksir se lako priprema i preporuka je da se pije tokom celog dana, a evo kako se priprema:U litar ipo ključale vode staviti jednu šaku integralnog pirinča i malo soli po želji. Kuvati na jačoj vatri dok zrna potpuno ne omekšaju i pretvore se u kašu.  Napitak se procediti i sipati u termos, jer je poželjno da se tokom celog dana pije mlak - piše Najbolje iz Italije.

 

Uvedite sočivo u ishranu jer je puno proteina i gvožđa, a reguliše i šećer! (RECEPT)Ovaj eliksir pored toga što je zdrav i pomaže da izgubite kilograme, odličan je i za vašu kožu i kosu.  Napitaj je bogat amino kiselinama, zateže kožu, sužava pore pa je nakon korišćenja ovog napitka koža mekana i sjajnija. Pomaže i kod jačanje vaše kose, sprečavajući krzanje, a posledice redovne konzumacije su kvalitetnija, bujnija i sjajnija kosa. 


 

Zaustavite hormonsko gojenje u predelu stomaka! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>