Region

Svet

Tina Ivanović iznela šok tvrdnje nakon smrti majke!

Pevačica Tina Ivanović iznela je šok tvrdnje nakon smrti majke! Kada su stigle stvari, videla sam da dva dana nije popila ni jedan lek...

Tina Ivanović iznela šok tvrdnje nakon smrti majke! Screenshoot/Instagram





Tina se oglasila na svom Instagram profilu gde je pričala o smrti majke u jednom hotelu u Vrnjačkoj Banji. Kako ona tvrdi, njena majka dva dana nije popila nijedan lek.





"Moja majka je umrla u hotelu 3. avgusta 2023. godine. Dovela sam je 1. avgusta, a umrla je 3. avgusta. Ne znam ko nije vodio računa, da li je ona popila lekove koji su oni uredno poređani u kutijicama, za jutro, veče i noć? Dok je bila kod kuće sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti videla sam da dva dana nije popila nijedan lek. 


Dobila je epi napad i infarkt srca. Za šta onda služi medicinsko osoblje nego da obilazi pacijente i da proveravaju da li su popili terapiju. Moju mamu sam vodila tamo od 1999. godine pa do ove proklete 2023. godine, ali ih više ne bih preporučila. Nek vam je na čast."
- napisala je Tina u objavi.



Pevačica Tina Ivanović ne može da se pomiri sa tim da je izgubila majku, a tim povodom se nedavno i oglasila:


"Ponekad kada padne noć, onako sama u svojoj sobi pod svetlom koje ne dopire do mene, moja duša puna tame, bola i patnje piše o tebi. Često razmišljam tako sama o osobama koje mi fale, a znam da nikad neće doći. 







Zašto Bog uzima one dobre ljude? Ovo su pitanja koja postavljam sama sebi u glavi, ali ne znam odgovor na njih.

"Volela bih samo da vratim ono vreme kada su te osobe bile neko na ovom svetu. Sada su postali samo pepeo, a njihov život se svakim danom smanjivao i goreo kao cigareta. Kada izgori i onaj poslednji dim, ostaje samo pepeo i filter iza toga. Taj poslednji dim predstavlja izdah duše, a pepeo ono mrtvo telo koje bespomoćno leži i filter ono što je ta osoba bila pre samo jedan minut. 

I dok ovo sada pišem, teško mi je, svaka pomisao na smrt voljene osobe me boli. Nije to zub, to mnogo jače zaboli i ne prestaje. Drhtavom rukom i sa suzama u očima završavam ovaj tekst. Mama!"

 

Počinje post! Recept za manastirski pasulj na vodi!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>