Ljubav

Style

Manipulatori Zodijaka! Oni tačno znaju šta rade!

Ovo su najveći manipulatori Zodijaka i oni tačno znaju šta rade... Prema Vebsteru, manipulativno ponašanje se definiše kao ponašanje osobe koje "služi ili ima nameru da kontroliše ili utiče na druge na vešt i često nepravedan ili sebičan način“.

Manipulatori Zodijaka! Oni tačno znaju šta rade! Svet Plus






Nekim ljudima je teško manipulisati jer pružaju otpor, dok drugi lako padaju pod uticaj manipulativne osobe.





Pred vama su četiri znaka horoskopa koji su najčešći manipulatori:



Lav

Najmanipulativnija stvar koju Lav radi je da minimizira svoje ponašanje tako što će se ponašati "nevino". Lavovi su samouvereni ali ponekad ih njihov ego tera da rade stvari koje mogu da imaju negativne posledice po druge.

Ako Lav uradi nešto što mu ide u korist, a zbog čega neko drugi gubi, on će to "okrenuti" tako da novonastala situacija "zvuči" kao da je korisna za oboje.


 

Baba Vanga je preminula pre 27 godina, a ovo su njena predviđanja za 2023!










Škorpija


Najmanipulativnija stvar koju će Škorpija učiniti je da doživite kao veliku grešku ukoliko odlučite da idete protiv nje, jer ona zahteva lojalnost iznad svega.

Škorpija želi da verujete da možete da je izgubite iz svog života ukoliko se ne složite sa njom, što se nekada ne razlikuje od emocionalnog zlostavljanja i maltretiranja. Sve tajne koje ste poverili Škorpiji u prošlosti možda više neće smatrati poverljivim i mogla bi da ih obelodani u javnosti, ako niste sigurni na koju stranu želite da idete u odnosu sa njom, prenosi Your Tango

 

Mnogima smeta kvasac pa i prašak za pecivo, a ovo su uštipci bez toga ali i bez ulja!









 Blizanci


Pripadnici ovog vazdušnog znaka su manipulativni na drugačiji način. Blizanci imaju sposobnost da preuzmu formu drugih likova i da insinuiraju sami sebe.

Najmanipulativnija stvar koju Blizanci radi je da "rastegnu istinu". Drugim rečima, Blizanci su skloni lažima. 

Oni mogu da racionalizuju svoje laganje i da veruju da je to za opšte dobro, kao i da nemaju drugu opciju. 

Ali jedno je sigurno: laž koriste kao način da manipulišu drugima.

Blizanac može da kaže da će uraditi nešto, iako nema apsolutno nikakvu nameru da to i učini. Takođe, osobe rođene u ovom znaku su sklone da kažu da je neka situacija strašna, što u realnosti nije istina.







Jarac


Najmanipulativnija stvar koju Jarac čini je da se ljudi osećaju glupo pored njega. Jarac koristi svoje znanje i veštinu kao način da natera nekoga da uradi ono što Jarac želi da bude učinjeno.

On navede nekoga da se oseća glupo i da mu je potrebna pomoć, što je ujedno i način da nekoga natera da sledi njegov plan. 

Kad se neko oseća sposobnim i snažnim, lakše mu je da se suprotstavi Jarcu i da mu kaže "ne", tako da ovom horoskopskom znaku slabi samopouzdanje i moć manipulacinje nad tom osobom.

 

Keratinski tretman za kosu! Potrebno vam je kukuruzno brašno! Rezultat je sjajan!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>