Region

Svet

Ana Stanić i Boris Novković objavili spot za duetsku pesmu - S one strane ljubavi! (VIDEO)

Posle premijernog izvođenja pesme na čuvenom CMC festivalu u Vodicama, gde su pobrali velike simpatije publike, Ana Stanić i Boris Novković objavili su spot za duetsku pesmu “S one strane ljubavi”.

Ana Stanić i Boris Novković objavili spot za duetsku pesmu - S one strane ljubavi! (VIDEO) Foto: Lee Donovitz





Verovatno za mnoge neočekivani i iznenađujući spoj dva muzičara koji su snimili i spot za duetsku pesmu koja pretenduje da bude veliki regionalni hit. Spojila su se se dva regionalna kantautara koji su verni svom prepoznatljivom pop/rok zvuku, dve romantične duše…


Režiju su radili Vuk Vidor i Lee Donovitz, a radnja spota prati Anin i Borisov dan u kom su se sreli da snime pesmu. 



“ Pesma  sa Borisom je dobila tačno ono što sam zamišljala dok je živela u meni samoj. Čast mi je što mu se pesma svidela i što je prihvatio poziv za saradnju. Boris mi je oduvek bio drag pevač uz čiju sam muziku  odrasla, a zahvaljujući zajedničkoj prijateljici koja nas je upoznala, regionalni miljenik sad je moj divan prijatelj. Inače ovo je moj prvi klasični duet i nadam  se da će se mnogobrojnoj publici pesma i spot svideti kao i nama i da ćete osetiti svu dobru vibru kako Boris voli da kaže. 

Inače najteže mi  je bilo da snimimo nežne poglede u zajedničkim scenama jer me je Boris zasmejavao. Divno smo se provodili tokom celog dana, ostaće mi u sećanju kao jedno od najprijatnijih snimanja.”
kaže Ana Stanić, a Boris se nadovezuje : 






„Prave stvari događaju se samo prirodno, neplanirano i ne namešteno. Tako je bilo i sa ovom saradnjom, jednostavno se dogodila na pravi način u pravo vreme. Od trenutka kad mi je Ana stidljivo poslala pesmu uz gitaru, pa do trenutka kad je Mahir Sarihodžić napravio aranžman i na kraju kad su Vuk Vidor i Lee Donovitz izmontirali video, znao sam da „činim najbolju pravu stvar“.


Imao sam puno vokalnih saradnji koje su postale klasici, siguran sam da će i ova sa Anom takođe postati uspešna  i ostati vanvremenska. Uživajte u pesmi i videu“ izjavio je zadovoljni Boris Novković.

Ana je autor muzike i teksta, a Mahir Sarihodžić je radio aranžman i produkciju. Pesma je na svim digitalnim servisima. 


Povodom 25 godina karijere Ana uskoro objavljuje Best off album za Croatia records na kojem će se naći i duetska pesma. U međuvremenu oba kantautora pored zasluženog odmora, su i koncerno aktivna.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>