Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić ne pristaje na raskid sa Filipom Carem! Ponižavanju nikad kraja!

Pobednica rijalitija "Zadruga 6", Aleks Nikolić ne pristaje na raskid sa Filipom Carem, smatra da je za raskid potrebno dvoje! Ponižavanju nikad kraja!

Aleks Nikolić ne pristaje na raskid sa Filipom Carem! Ponižavanju nikad kraja! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka je uspela još jednom da šokira ljude svojim stavovima i izjavama, ne hajući za to što se ponižava. Izblamirala se govoreći o raskidu veze sa Carem.


Naime, Aleks je Caru poručila da ona ne pristaje na raskid. Izjavila je, kako je za raskid potrebno dvoje, a u ovom slučaju je samo jedno odlučilo da prekine vezu. Ljudi nisu mogli da veruju šta izjavljuje, pa su pokušavali da je spreče da se dalje sramoti.






Ona je za Pink izjavila:


"Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela. Ovaj raskid je rečima prekinut, tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila, tako da se ne važi.", a neki od komentara glasili su:


"Da li je moguće da se ova devojka i dalje blamira?", 

"Au, kakav blam", 

"Nije joj bilo dovoljno ponižavanja u Zadruzi"... 



Inače, Aleks Nikolić je u lajvu na TikToku, naglasila da Filip Car želi pažnju i da zbog toga radi sve ovo.


Pink televizij objavila je da će se Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić suočiti večeras u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom, nagađa se, da će se obelodaniti sve tajne o kojima se danima spekuliše.

 

Urbane legende: Grmljavina, munje, nevreme...




Za to vreme Filip Car uživa u društvu Anđele Đuričić u Crikvenici:


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>