Zadruga

Parovi

Miljana Kulić skinula teret sa sebe! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući! (VIDEO)

Miljana Kulić je skinula teret sa sebe i priznala da sada lakše diše! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući pre tri dana. Moj dom i moja porodica bili smo mu prihvatilište!

Miljana Kulić skinula teret sa sebe! Bebica je iz prihvatilišta otišao kući! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Voditeljka Ana Radulović Ugostila je Anitu Stanojlović i Marka Markovića u emisiji "Narod pita", a onda se telefonski uključila i Miljana Kulić:


"Bebica je izašao iz prihvatilišta pre tri dana. Moj dom i moja porodica smo mu bili prihvatilište dok je bio na ulici, tj.u nekom stanu koji mu je plaćala majka. Majci je bilo žao da živi u prihvatilištu duže od 2 godine, pa se smilovali da ga vrate kući i Lesi se vratio kući kao krivac."- rekla je Miljana, pa priznala kako se sada oseća:"Napokon smo u manjem broju, pa se malo lakše diše. Ipak sam imala teret da prihvatim nekog koga je odbacila porodica. Plaši me što se osećam ovoliko dobro kao da sam skinula okove sa sebe. Bila sam sa njim da ne sekiram majku, jer moji ne podnose Zolu... A ne podnosim ga i ja."


"Evo kaže mi Bebica da pozdravim prihvatilište, javio mi se i rekao da pozdravlja prihvatilište." - pročitao je Marko.
"Ovaj maleni izgleda hoće u rijaliti, ali njegova mračnoća i njegova mutavost me je činila nervoznom.On i ja dva smo Sveta različita. U moj Svet se nije uklapao. Ljudi mi kažu da nismo bili lep par i nije išao uz mene. Gušio je moju energiju. Izgleda da će svakoj sreći presuditi neko treći, bar u mom slučaju." - rekla je Miljana.

Ko je presudio u tvom slučaju - pitala je Ana."Pa Zola. Bebica nije ni lepotan ni komentator da uđe u "Zadrugu 7 Elita", niti bih ga fermala tamo, ne postoji čovek za mene od večeras, kada sam videla da je objavio "sve 4 u vis" - rekla je Miljana Kulić.


 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>