Zadruga

Parovi

Tara Simov nakon porođaja i raskida smršala čak 16 kilograma!

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon porođaja i raskida sa ocem svog deteta, smršala čak 16 kilograma i to za samo dve nedelje! 

Tara Simov nakon porođaja i raskida smršala čak 16 kilograma! Screenshoot/Instagram





Tara Simov i Danilo dobili su sina Nikolaja ali su se izgleda nakon toga stvari iskompikovale toliko da njih dvoje više nisu zajedno. Ona je sada samohrana majka i posvećena je svom sinu u potpunosti, a zbog celokupne situacije, Tara je za samo dve nedelje izgubila 16 kilograma.


Izvor blizak Tari je za Kurir otkrio da će se Simova obratiti lekaru:


"Tara iako ne želi da prizna i hrabro se bori i ide napred, verovatno joj nije svejedno zbog celokupne situacije koja se dogodila sa Danilom. Smršala je za dve nedelje čak 16 kilograma, sve zbog stresa. 

U ponedeljak ide kod doktora da uradi gastroskopiju, jer se plaši da je dobila čir na želucu od tolike brige i stresa. I ona je želela da izgrade zajedno porodicu, međutim sve je nekako prerano krenulo nizbrdo."








I Danilo i taraSimov su se kratko oglasili nakon raskida:



"Kako mi je život lep od kako sam slobodan, srećan put." - napisao je Danilo.


"Jednom i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg."- poručila je Tara Simov.


Podsetimo se, njih dvoje su nakon što su dobili sina, otišli da žive u Niš, u Danilov porodični dom ali nažalost ova veza ipak nije uspela.


Kako se tada navodilo, Danilo je nastavio da živi momački život što Tari naravno nije odgovaralo.


"Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa detetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete."


Koliko je Nikolaj preslatka beba, možete videti na Tarinom profilu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>