Region

Svet

Sandra Čaprić uhvaćena u krađi! Sada su se pojavili i dokazi! (VIDEO)

Pevačica Sandra Čaprić uhvaćena je u krađi, u jednom butiku u Crnoj Gori, tačnije u Budvi! Sada su se pojavili i dokazi, a vlasnica butika je do detalja opisala šta se dogodilo.

Sandra Čaprić uhvaćena u krađi! Sada su se pojavili i dokazi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Prema pisanju medija ovaj incident dogodio se u junu mesecu i pevačica je prijavljena policiji. Minđuše koje je Sandra Čaprić navodno ukrala koštaju 60 eura, a vlasnica butika je do detalja opisala kako se sve to dogodilo.




"Dana 19. 6. 2023. radnica me obavestila da je došla izvesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je videla da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrednosti 60 evra. 

Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala: 

"Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac." 


Ona posle dva sata odgovara: "Okej"


 

Tara Simov nakon porođaja i raskida smršala čak 16 kilograma!








Sandra je kako vlasnica radnje kaže, vređala i pretila:


"Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podneti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku: 

"Pošaljite žiro račun i bez nervoze." 

Poslala sam joj profakturu sledećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila: 

"Dobićete novac do 12 sati zaboravite". 

Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene pretnje "najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje" i još niz uvreda i psovki. 

 

Stari indijski recept za uklanjanje fleka od sunca!







Tada mi je poslala i poruku: 

"Ti si u problemu, kravo!" Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom "cindycokic" šalje poruke na profil butika "ninas oficial" sadržine "još jedna greška, nećete dobiti ni 60 evra, ni **** da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi" - navela je vlasnica butika iz Budve, pa otkrila da na kraju protiv pevačice nije podnela prijavu zbog krađe, već zbog pretnji upućenih njoj i firmi jer je pretila "zatvoriću vas, slomiću sve".




Video snimak kako Sandra Čaprić uzima minđuše možete pogledati OVDE.
 

U kupatilu važi pravilo tri minuta! Isprobajte ga!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>