Region

Svet

Morbidna objava Eve Ras uznemirila javnost!

Morbidna objava Eve Ras uznemirila je javnost! Glumica je izgleda svoje umetničko izražavanje prebacila na foto šop pa je pokazala fotografiju ispred svog stana, na kojoj je iznose na nosilima...

Morbidna objava Eve Ras uznemirila javnost! Screenshoot/Instagram





Eva je uz pomoć  foto-montaže od sebe napravila pokojnika kog medicinski radnici iznose iz stana pod maskama i u zaštitnoj opremi. Kako se može videti na fotografiji, "mrtvo telo" glumice je spakovano u narandžastu, plastičnu vreću.


Ovaj svoj jezivi rad, Eva Ras je objavila na Facebook-u i uznemirila javnost, pa su neki ostavljali i komentare na račun njenog "rada":


"Da li je ovo moguće, prvo se uplaših, a sad sam besna"


"Eva, preterala si"


"Morbidno da morbidnije ne može biti" 

"Zgrozili ste me, draga Eva, šta vam je ovo trebalo"

 

Japanski nutricionisti tvrde da je ovo jedini način mršavljenja!









Podsetimo se, Eva Ras je nedavno otkrila da je brutalno pretučena tokom snimanja gde je zadobila teške povrede, kao i da unutrašnje krvarenje još uvek nije prestalo:

"Da sam poginula na na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um. 

Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutrašnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine."



"Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici."
- napisala je Eva Ras.


Fotografiju možete pogledati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>