Style

Ljubav

Kako pun Mesec utiče na vaš znak horoskop!

Kako pun Mesec u Vodoliji utiče na vaš znak horoskop! Pun Mesec osvetljava i ono što je skriveno od vašeg svesnog uma...

Kako pun Mesec utiče na vaš znak horoskop! Peakpx






Ovan
Pun Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu 11. kuću ideala, prijateljstva i osećanja pripadnosti svetu. Ako osećate blokade u svakodnevnim vezama, nemojte se obeshrabriti – vaš nebeski vladar Mars biće u harmoničnom energetskom toku sa srećnim Jupiterom, približavajući vas emocionalnom ispunjenju i osećanju bezbednosti. Saturn će nastaviti da vas uči magiji vere i predaje.


Šta vas sve čeka u avgustu mesecu pogledajte OVDE





Bik
Muza vašeg osećaja autoriteta u profesionalnoj oblasti ističe se u svetulu ovog punog Meseca, u vašoj 10. kući reputacije, najjavnijoj tački vaše natalne karte. Najbolje je što je srećni Jupiter na vašoj teritoriji Venere, a Mars u vašoj petoj kući ljubavi, strasti i samoizražavanja. Na ličnom i profesionalnom planu inspirisani ste da preduzmete neophodne rizike i dobijate nebesku podršku u tom procesu!






Blizanci
Pun Mesec u Vodoliji inspiriše vas da istražujete nove horizonte. Osećate da je vreme da se pokrenete lično ili profesionalno, preispitivaćete svoj osećaj sigurnosti, jer je Merkur (vaš nebeski vladar) u opoziciji sa Saturnom. Verujte svom osećaju, bezbedno je! Pošto Uran prolazi kroz vašu 12. kuću tajni, skloni ste da se krećete u tajnosti i nema ničeg lošeg u tome. Očekuje vas novi svet u kome možete slobodno izraziti svoju individualnost- piše Wennabe magazin.






Rak
Pažljivije posmatrajte sve – od vaših bliskih odnosa do vaših zajedničkih resursa – ovde se može raditi o prijateljskim zapletima, ili možda emocionalnim razmenama na virtuelnom prostoru. Da li je neki blizak odnos potrošen i sada je počeo da troši vas? Ovo važi i za nekonvencionalne izvore prihoda. Imate podršku trigona Mars-Jupiter u tumačenju mape svoje duše. Oslonite se na intuiciju i budite svesni svojih akcija vođenih osećajem.






Lav
Rođeni ste da predvodite, ali uz moć dolazi i odgovornost – pun Mesec u Vodoliji osvetliće ovaj aspekt u sedmoj kući dogovora, kompromisa i važnih odnosa. Vodolija utiče na osmu kuću intimnih zajednica i desetu kuću autoriteta – Univerzum traži od vas da budete brutalno iskreni prema sebi, naročito kada se radi o budućim obavezama. Retrogradna Venera nastavlja da vas vodi ka sebi, omogućavajući vam da razjasnite šta iskreno cenite, lično i profesionalno.








Devica
Utemeljivanje vaših dugoročnih vizija i snova zahteva određenu dozu hrabrosti i predaje. Pun Mesec u Vodoliji u vašoj šestoj kući rituala, detalja i dužne pažnje daje priliku da steknete uvid koji vam je potreban da biste nastavili sa svojim poduhvatima. Ako se ovo tiče partnerstva i posvećenosti, napeta opozicija između vašeg nebeskog vladara Merkura i retrogradnog Saturna može izazvati osećaj ograničenja i oklevanja. Ako je potrebno, napravite pauzu, ali se oslonite na okrepljujuću suštinu Marsa u svom znaku, posebno dok ste u harmoniji sa Jupiterom. Neke stvari su vredne rizika!









Vaga
Kako možete da ugradite svoje jedinstvene atribute u ulogu lidera? Mesec vlada vašom desetom kućom autoriteta, ali će dostići vrhunac preko vašeg sestrinskog vazdušnog znaka Vodolije i napuniti vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja. Bilo kreativno ili romantično, pun Mesec u Vodoliji vas podstiče da razmislite o poduhvatima i obavezama koje više ne odgovaraju vašim idealima i osećanju pripadnosti svetu. Pod uticajem retrogradne Venere (vašeg nebeskog vladara), verovatano ste već usred procesa procenjivanja vaših novootkrivenih sistema vrednosti.







Škorpija
Redefinišite svoju ideju o domu i porodici pod svetlom ovog punog Meseca. Redefinišete svoju ideju o domu i porodici pod svetlom ovog punog meseca. U fokusu je vaša četvrta kuća emocionalnih osnova, najdubljih osećanja i živonog prostora. Možda razmišljate o preseljenju ili obnovi zakupa stana? Podstaknuti Uranom u vašem sektoru veza i retrogradnim Saturnom u vašoj petoj kući autentičnosti, dobijate prilike da ponovo uspostavite svoj osećaj sigurnosti, posebno kada su u pitanju dogovori, kompromisi i značajna partnerstva.









Strelac
Šta ste radili za veće dobro vaše lokalne zajednice, u vašem neposrednom okruženju, ili u porodičnom krugu? Retrogradni Saturn prolazi kroz četvrtu kuću porodice i u opoziciji sa Merkurom u vašoj devetoj kući autoriteta, stavlja naglasak na ravnotežu između posla i života. Možete se osećati blokirano na domaćem terenu i potrebno je da se oslonite na podršku bližnjih, a za to će vam trebati malo (više) hrabrosti. Stvari treba da se promene i prošire u vašoj svakodnevici, za vaše najviše dobro.







Jarac
Pun Mesec u Vodoliji dostiže vrhunac u vašoj drugoj kući koja taži stabilnost u sektoru odnosa. Provera stvarnosti je u toku – preispitujete vrednost svojih posvećenosti, dok vaš vladar Saturn u direktnoj opoziciji sa Merkurom dodaje sloj neizvesnosti i napetosti, posebno onima koji razmišljaju o preseljenju ili dugoročnoj posvećenosti. Mars se usklađuje sa Jupiterom u vašoj petoj kući prepoznavanja i proslave, što može biti inspirativno za vaše pokretanje. Verujte svom osećaju!









Vodolija
Pun mesec u Vodoliji blista u vaše ime, podstičući vas da osetite sve svoje emocije. Vaše seme namere se ostvaruje, a sa vašim suvladarima (retrogradnim Uranom i Saturnom) koji stavljaju naglasak na vaš opšti osećaj sigurnosti, velike su šanse da je u fokusu vaša životna situacija i možda porodične investicije. Merkur se direktno suprotstavlja Saturnu u vašem sektoru novca, što može biti stresno i izazovno. Međutim, postoje i druge energije koje podržavaju vaš trenutak punog kruga, od kojih vam neke pomažu da se vratite sebi.









Ribe
Kreativno ili emocionalno, pozvani ste da zaronite u sebe i istražite jedinstvene slojeve svoje psihe. Ovaj pun Mesec uzdrmava vašu 12. kuću nesvesnih obrazaca i naglašava vaš život „iza scene“. Odmor, privatnost, mehanizmi suočavanja, mogli biste uskladiti sa granicama koje treba postaviti u ovom trenutku. Retrogradni Saturn je u vašem znaku i pomaže vam da restruktuirate temelje vašeg ličnog i profesionalnog života. Dok traje opozicija sa Merkurom, mogli biste da se osećate blokirano u odnosima i komunikacaiji, ali dokle god ste realni i istiniti, uzemljeni trigon Mars-Jupiter podržava vaše kretanje napred.
 

Stari indijski recept za uklanjanje fleka od sunca!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>