Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda nastavljaju rat! Bolje joj je da ćuti! (VIDEO)

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda nastavljaju rat! Bolje joj je da ćuti, kaže Ćurčićeva i "preti" tabletom za koji kaže da mnogo vredi. Tako da, družićemo se, ovde imam svu dokumentaciju, ma imam šta god poželiš!

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda nastavljaju rat! Bolje joj je da ćuti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Drugoplasirana učesnica rijalitija "zadruga 6" Ana Ćurčić otkrila je za javnost da je počela da piše autobiografiju, a sada je otkrila da ne želi da se bavi Milenom Kačavendom u svojoj knjizi. Mileni se izgleda Anino izlaganje nije dopalo, pa je poslala poruku Darku Tanasijeviću koju je on odmah i pročitao:



"Dobro veče, pozdrav za sve! Pitanje za Anu: Zbog čega bi nazvala neki deo knjige po meni, ako me ne poznaješ? Molila bih i da prokomentarišeš mog pokojnog verenika, s obzirom da je u prethodnoj emisiji imala sve informacije od bitnih ljudi iz Beograda vezano za njegovu pogibiju"

Na ovu poruku se Ćurčićeva glasno nasmejala, pa rekla:


"Mogu samo da kažem da joj je bolje da ćuti i da ne pominje verenika! Ne želim ništa da pričam, ali sve će se to raščevijati, ja verujem da će se sve saznati. Ne bih ništa komentarisala kako traži, jer joj to ne bi išlo u prilog, tako da bolje da me ne čačka." 
 

Uštipci od kukuruznog brašna! (RECEPT)








Zatim je Ana Ćurčić pokazala svoj tablet i otkrila da se sa Milenom srela i da su razgovarale:


"Vidiš ovu situaciju? To je moj tablet, to mnogo vredi! Ima šifru, nećete je provaliti. Tako da, družićemo se, ovde imam svu dokumentaciju, ma imam šta god poželiš! Srele smo se nas dve juče, ispred ''Radničkog''. 


Rekla sam joj šta sam imala, porazgovarale smo desetak minuta, nema nikakvog verbalnog okršaja, niti treba da ga bude. Neka ona prati šta je ona pričala i dokle je došla, šta je sve izgovorila... Ja sam sa mnogim osobama završila i sklonila se od njih."





 

Tamne mrlje na zubima, uzroci i rešenje!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>