Zdravlje

Ljubav

Mast od čuvarkuće! Iskustva fantastična, višestruko je korisna za zdravlje!

Napravite sami mast od čuvarkuće i nećete se pokajati jer su iskustva fantastična i višestruko je korisna za zdravlje! Potpuno je bezbedna za korišćenje!

Mast od čuvarkuće! Iskustva fantastična, višestruko je korisna za zdravlje! Screenshoot/Youtube

Za ovaj recept trebaće vam sveža čuvarkuća i svinjska mast oprana u devet voda.Najbolje se pokazala domaća mast od čuvarkuće za prirodno lečenje ekcema i raznih drugih probleme sa kožom. Ova blaga krema od čuvarkuće i masti uspešno otklanja vidljive bore oko očiju, akne, bubuljice, fleke na licu, mitisere, pege...


Mast od čuvarkuće za lice je neprikosnovena jer će u kratkom roku da vam otkloni sve neprijatnosti na koži i što je najbitnije potpuno je bezbedna za korišćenje!

 
  • Koriste se čuvarkuća i svinjska mast za uklanjanje bradavica i čireva po koži. 
  • Eliminišu svrab nakon ujeda komaraca i drugih insekata, pomoćiće i da vam ranice po koži brže zacele. 
  • Jako se dobro pokazala ova krema za opekotine od sunca. Smiriće vam kožu nakon jednog mazanja..
  • Svinjska mast i čuvarkuća su proverena kombinacija koju jako ceni naša narodna medicina i fitoterapija. 
  • Odličan su prirodni lek za kurje oko, ispucale pete i tvrde tabane. Dovoljno je da samo jednom premažete melem od čuvarkuće u tankom sloju i koža će vam odmah biti mekša i elastičnija, nećete više imati gruba stopala. 

Sa ovom mašću možete premazati i spoljašnje hemoroide, pa i herpes na ustima jer nema nikakvo štetno dejstvo niti se javljaju nuspojave.

List čuvarkuće je najbolje brati sada, tokom leta jer tada sadrži najviše lekovitog soka. Na mnogo načina se može upotrebiti čuvarkuća kao lek, njene dobrobiti po zdravlje su fascinantne.Pogledajte u video snimku kako se priprema mast od čuvarkuće:
 

Fotografija koja je posvađala ljude! Šta vi vidite? 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>