Ostalo

Sme�no

Fotografija koja je posvađala ljude! Šta vi vidite?

Ovo je fotografija koja je posvađala ljude na društvenim mrežama. Naime, ne vidimo svi isto. Šta vi vidite? Belo roze ili sivo plavu komodu?

Fotografija koja je posvađala ljude! Šta vi vidite? Svet Plus





Sećamo se svi crne ili zlatne haljine, a sada se pojavila još jedna fotografija na Redditu koja je podelila korisnike društvenih mreža.


Fotografija kruži internetom i baca u razmišljanje mnoge ljude, a na njoj se nalaze fioke koje su obojene u belo-roze kombinaciju, odnosn sivo-plavu. 

Za mnoge će delovati zbunjujuće ovaj zaključak ali je stvarno teško odgonetnuti šta je na fiokama ofarbano i koja je zapravo bazna boja...


Jedan korisnik Reddita je okačio ovu fotografiju i pitao korisnike koju kombinaciju boja fioka vide na njoj. 

Mišljenja su naravno bila podeljena, a mnogi ljudi su priznali da  su se čak zbog nje posvađali sa svojim prijateljima i porodicom...


Neki su videli zelenu boju fioka, a jedan od korisnika je komentarisao da možda dnevna svetlost utiče na to koje je boje komoda. (odnosno boja koju vidimo)


"Vidim ružičastu i menta zelenu boju. Vidim i prljavu komodu koju treba očistit." komentarisao je drugi.

Dosta njih se složilo da se stvarno ne može proceniti da li je fotografija nastala tokom dana ili je u pitanju blic koji je noću stvorio taj efekat.







Korisnik je na kraju okačio originalnu fotografiju i sigurno razočarao mnoge, tvrdeći da je komoda ofarbana u plavo sivoj boji. 

I pored toga mnogi su odbijali da prihvate istinu jer su bili sigurni u suprotno.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>