Lepota

Ljubav

Braon mrlje na licu i koži jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! (RECEPT)

Braon mrlje na licu i koži koje predstavljaju estetski problem, jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! Zovu ih još i staračke mrlje ili staračke pege, a ikao ne predstavljaju zdravstveni proble, kod mnogih smanjuju samopouzdanje.

Braon mrlje na licu i koži jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! (RECEPT) Svet Plus


Mrlje se najčešće pojavljuju na rukama, licu, ramenima pa i nogama i veoma često se njihov broj brzo uvećava, a postoji jednostavan način da ih se rešite, odnosno da ih uklonite prirodnim sredstvom.
Kada kažemo prirodno sredstvo, stvarno na to i mislimo jer su u pitanju sveži crni luk i jabukovo sirće. Luk treba dobro izblendati i dodati mu jabukovo sirće, toliko da smesa ne postane potpuno tečna, a da bude glatka.

 

Starinski recept: Trganjci sa jajima! (RECEPT)
Nanošenje:


Uzmite parče vate i umočite ga u dobijenu smesu, a onda ga stavite na mesto gde imate ove braon mrlje i držite dok se vatica ne osuši, zatim isperite toplom vodom. Budite uporni i ponavljajte postupak svakoga dana. Ne odustajte jer prve rezultate možete videti tek posle nedelju dana i nastavite sa tretmanom sve dok braon mrlje sa kože potpuno ne nestanu.
 

Imate višak vode u nogama i stomaku? Izbacivanje viška tečnosti iz organizma!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>