Zadruga

Parovi

Taki mislio da je Bilal ok momak ali on je varao Maju za novac!

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesnice Maje, mislio je, kako kaže da je Bilal Brajlović ok momak ali je on varao Maju za određeni novac. Radomir otkriva da postoje dve priče ali da Maja nikad ne laže...

Taki mislio da je Bilal ok momak ali on je varao Maju za novac! Screenshoot/Instagram






Taki je odlučio da iznese neke tajne iz veze svoje mezimice sa Bilalom Brajlovićem, a kako se čini, najviše ga je zabolelo to što su im fanovi uplatili letovanje, a aranžman je iskoristio Bilal.


Ogorčen je što Maja nije iskoristila letovanje u Mostaru, koje su dobili od fanova već je Bilal želeo na ovaj put povede celu svoju porodicu.:



 "Fanovi su Bilalu i Maji uplatili letovanje u Mostaru, a problem je nastao kada je on hteo da povede celu porodicu. Umesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak celu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. 

Do sada sam ga voleo, ali poslednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: "Bodem se makazama, dođi po mene".
- ispričao je Taki, a zatim dodao da je imao drugačije mišljenje o Brajloviću:







"Mislio sam da je Bilal okej momak, dok se nije ispostavilo nešto drugo. On je varao Maju za određeni novac. Postoje dve priče, ali Maja uvek priča istinu. I na svoju štetu izgovori nešto što ne treba. Nekoliko puta ju je ucenjivao. Tek ću ja da pričam..." - najavio je Radomir Taki Marinković.
 

Numerologija: Rođeni između 14-og i 22-og u mesecu su u karmičkoj zoni!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>