Region

Svet

Sergej Ćetković izbacuje novi album

Poznati pevač Sergej Ćetković, obnovio je ugovor sa izdavačkom kućom "City Records" i već nekoliko dana ne izlazi iz studija, gde privodi snimanje svog novog albuma, koji bi trebalo u prodaji da se pojavi polovinom maja.

Sergej Ćetković izbacuje novi album



"Na ovom CD-u nastavio sam saradnju sa Vladanom Popovićem i Markom Milatovićem kao aranžerima i muzičkim producentima. Takođe ljubitelji moje muzike će imati prilike da uživaju u jednoj lepoj pesmi Dušana Alagića, koji je potpisao pesmu "Kad bi htela ti" na mom prošlom CD-u, kao i u aranžmanima Nikše Bratoša sa kojim po prvi put sarađujem.

"Uprkos činjenici da je moja publika očekivala baladu, kao najavu nove muzičke priče, pesma "2 minuta" i spot koji smo uradili u Londonu, polako ali sigurno osvajaju srca publike. Drago mi je da ljudi prepoznaju moj trud i da se moje muzičko sazrevanje primećuje svakim novim CD-om. I dalje gajimo prepoznatljiv pop zvuk, ali u malo drugačijim aranžmanima i sa ozbiljnijom produkcijom".

sergej ćetković

"Kao i na prošlom, tako i na ovom CD-u smo se bavili živom svirkom i na njemu je sviralo i radilo preko pedesetoro ljudi. Na novom albumu naći će se deset pesama i njegov izlazak se očekuje polovinom maja, nakon čega slede promocije u svim većim gradovima bivše Jugoslavije i naravno velika koncertna turneja početkom oktobra ove godine”

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>