Region

Svet

Dara Bubamara prebila devojku pa priznaje da je nakon toga nije grizla savest!

Pevačica bi se danas izvinilia ali je nikada posle toga nije srela... Dara Bubamara napravila sačekušu i prebila devojku pa priznaje da je nakon toga nije grizla savest!

Dara Bubamara prebila devojku pa priznaje da je nakon toga nije grizla savest! Screenshoot/Instagram






Ona te batine verovatno pamti i danas, smatra pevačica koja bi se danas izvinila zbog svog ponašanja ali devojku nakon toga više nikada nije srela, a ne bi je ni prepoznala, kako kaže.



Dara je, kako kaže u školi redom šamarala decu koja joj se nisu sviđala, a jednoj devojci je napravila sačekušu i premlatila je. Pevačicu nije grizla savest nakon ovoga ali kada je sazrela shvatila je koliku je grešku počinila.:



"Nisam ponosna na to, ali sećam se kako sam, kao mala, bila kočijaš. Umela sam bolje od dečaka da se pobijem i šamaram. Desilo se jednom da me je jedna devojka mnogo nervirala i napravila sam joj sačekušu i unakazila je. Prebila sam je i mnogo mi je bilo žao. 

Danas je verovatno ne bih prepoznala, ali naravno da bih se izvinila kad bih imala priliku. Ona te batine verovatno nikad nije zaboravila. Svako treba da se odbrani ako se oseća ugroženo, ali ne moramo probleme da rešavamo batinama."





Dara Bubamara otkriva od kuda tolika sloboda:



"Kod kuće smo se svi voleli i bili smo složni kao porodica. Skakali smo jedni za druge i odatle ide ta moja sloboda, pa sam bila bila malo više nemirna. Nisu mogli da me uhvate ni za glavu ni za rep. 

Šta god da sam uradila nikad me nisu surovo kažnjavali. Nisu čak ni nastavnici jer sam svima bila simpatična."








Dara Bubamara je još u školi pokazala svoj talenat:



"Glavni razlog što sam počela da pevam jeste što je učiteljica prepoznala talenat i tako me je gurala da pevam redovno na predstavama. Mnogi su mislili da sam sama sebi dala ime Dara Bubamara jer se stidim svog imena Radojka. To nije istina, nikada se nisam stidela, a takav nadimak sam dobila jer sam energična i svuda pravim haos. 

Nikad nisam sedela mirno u mestu, a takvu energiju sam nasledila od majke. Za sve u životu mi se to isplatilo, ali nekad preteram u iskrenosti. Kažu ljudi da je nekad bolje prećutati nešto, ali ja uvek kažem makar skupo koštalo. Dobra sam kao hleb, što kažu, ali ako me neko zezne, gotov je."





Pevačica je sebi obećala da će uspeti na estradi jer je odrasla u nemaštini



"Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i jurim luksuz. Letujem na Mikonosu, u Dubaiju... Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. 

Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album. 

Svega ima na estradi. Nikome ne dugujem ni dinar, a sa svima sam dobra. Znači, sve se može kad se hoće!"
- zaključuje Dara.

 

Snovi u kojima su duhovi ili preminule osobe su zapravno budilnici!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>