Zadruga

Parovi

Maja Marinković napustila emisiju, Taki besan ris! (VIDEO)

Maja Marinković napustila emisiju zbog Bilalovog ljubomornog ispada, a njen otac Radomir Taki Mariinković besan je kao ris. Evo šta je predhodilo ovom haosu!

Maja Marinković napustila emisiju, Taki besan ris! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Nakon što je pušten video-prilog turbulentnog odnosa Filipa Cara i Maje Marinković, Bilal Brajlović pozvao je Maju, te joj je usled ljubomornog ispada zapretio da će se njihova veza okončati, ukoliko ona ne napusti emisiju. 

Voditelj Darko Tanasijević otkrio je gledaocima kako se priča tačno odvijala:


"Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Marinkovićeva je hitno napustila studio, plakala je sve vreme, jer je Brajlović nju blokirao. 

On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Videćemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti."







 



Nakon odlaska Maje u studiju se na vrućoj stolici našao Taki Marinković:


"Vidiš da se sav tresem bio sam na splavu na rođendanu i počeo je nenormalno da mi zvoni telefon. Ja je zovem ona se ne javlja, došao sam i zatekao sam je ispred televizije i izgubio joj se svaki trag kad sam se okrenuo. Otišla je dalje. Rekao sam joj da se vrati u emisiju i rekla je da hoće, a ona je ušla u kola. Nisam znao na koju stranu da vozim, gde da ih nađem. Meni je žao ona je Pinkovo dete, a sad o čemu se radi nisam upućen."

Je l' on to radi zarad kadra? - pitao je voditelj



"Ne znam, ali ovako ne može da se ponaša" - rekao je Taki.


Ispratio sam da ste ti i Bilal imali dobar odnos i nelogično mi je - rekao je Mikica.



"Čuo sam da si urlao i bio vidno besan i nervozan. Njoj sam rekao da se pojavi za dve sekunde i isključili su telefone. Alarmirao sam pola grada." - rekao je Taki.

"Da li Bilal direktnim ucenama škodi njoj i ruši sliku o njoj, profesionalne odnose i sliku gledaoca? Maja je izbegavala da komentariše Cara i Aleks i emitovan je prilog Cara, Maje, Milice i on joj je urlao na telefon i blokirao je, ona se tresla, plakala i poručio joj je da ako ne napusti zgradu da on ide u Sarajevo." - rekao je voditelj.


"Ako je to tako ja istog trenutka to ne podržavam. Pink je nju stvorio, ako je ucena nije ljubav." - rekao je Taki.



Detalje pogledajte u video snimku:





 




Maja Marinković se vrtaila u emisiju, pa se izvinjavala:


"Ja se stvarno izvinjavam što sam na tako ružan ančin napustila emisiju, imala sam malo veću ljubavnu svađu i odlučila sam da se vratim jer ne mislim da sam trebala tako da odem."


Je l' imaš nešto da je pitaš? - pitao je voditelj

"Šta ja radim ovde umesto da se provodim, kako ja da opravdam ovo ovo je njen posao i zbog koga da uradi ovo." - rekao je Taki.


Majo je l' okej da blokiraš oca? - pitao je voditelj


"Malo sam pod stresom imala sam situaciju i mnogo sam se potresla. Žao mi je i što sam Takiju ovo priredila." - rekla je Maja.


Šta se zbilo? - pitao je voditelj


"Neću da tražim opravdanja Taki je besan. Bilal je shvatio da je pogrešio i rekao mi je da se vratim" - rekla je Maja.


"Šta si ti igračka njegova? Oni su tvoji pijuni, ti si kraljica, zvezda. Maja Marinković." - rekao je Taki.




Detalje i ostatak priče pogledajte u video snimku:



 
 

Borivoje Borović preuzima slučaj Nataše Šavije!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>