Ostalo

Sme�no

Viber u organizaciji venčanja! Evo kako vam može pomoći!

Sve što vam je potrebno da vam ovaj važan dan protekne uz što manje stresa. Viber u organizaciji venčanja! Evo kako vam može pomoći! 

Viber u organizaciji venčanja! Evo kako vam može pomoći! Foto: Promo




Sezona venčanja je uveliko počela, a parovi se najčešće odlučuju da sami organizuju ovaj važan dan koji označava prekretnicu u njihovim životima. Iz više razloga skuplje je nego ikada izgovoriti „sudbonosno da”, zato je neophodno voditi računa o svakom detalju.

Organizovanje venčanja je kompleksan proces koji zahteva istovremeno upravljanje brojnim zadacima, te podrazumeva mnogo poruka i poziva. Viber je platforma koja ide mnogo dalje od tradicionalne komunikacije i nudi brojne servise i funkcije pomoću kojih možete završiti svakodnevne obaveze, ali i organizovati posebne događaje, poput venčanja ili drugih velikih okupljanja. U nastavku vam donosimo brojne savete kako pomoću Vibera možete držati organizaciju svog venčanja pod kontrolom, uz optimizaciju resursa:



Prvi korak: napravite grupni čet


Viber vam dozvoljava da napravite grupu sa do 250 ljudi i da lako na jednom mestu okupite sve goste, bez straha da ste nekog zaboravili. Potom pošaljite važne informacije svima odjednom – ovo će vam značajno uštedeti vreme, kao i njima. A čak i ako se neki članovi grupe ranije nisu upoznali, sada lako mogu da se povežu, daju jedni drugima preporuke, ili pokrenu diskusiju.







Usavršavanje multitaskinga

Venčanja zahtevaju da obavljate mnogo stvari istovremeno, a uz pomoć Mojih beleški na Viberu možete zabeležiti sve zadatke koji vas čekaju, ideje, linkove, pa čak i da sastavite svoj scenario za venčanje – ili napišete govor. Takođe možete podesiti podsetnike za važne događaje, kako biste bili tačni kao švajcarski sat. Ako zakačite na vrh konverzacije poruku, najvažnije informacije će uvek biti istaknute i neće se izgubiti među drugim objavama, te će vam ostati na umu – poput rasporeda sedenja ili redosleda grupnog fotografisanja. Opcija pretraživanja olakšaće vam da nađete informacije koje su vam potrebne, a da ne morate dugo da listate tražeći ih kroz celu prepisku. Tokom procesa planiranja često tražimo pomoć ili preporuke od prijatelja, te vam mogu lako podeliti kontakte putem Vibera.



Simultani odgovori


U grupi možete postaviti anketu kako biste dobili brzi odgovor na važno pitanje, a da ne morate da prebrojavate. Možda je najizazovnije u organizaciji napraviti raspored sedenja, ili sastaviti meni, imajući u vidu da postoje gosti koji imaju posebne zahteve ili potrebe. Zato ih na ovaj način možete pitati o tome kakvu hranu, piće, muziku žele, te da odmah vidite rezultate i znate kako većina razmišlja. Komplikovano je voditi računa o tome da li neko ima alergije na hranu, da li dolaze sami ili će povesti još nekog – ali uz Viber je to lakše nego ikad – jer gosti mogu odmah dati povratnu informaciju organizatoru.



Kreativnost i zabava


Neka dizajniranje pozivnica bude zabavno i lako, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji na Viberu. Ukucajte ChatGPT Powered AI bot u pretragu, potom idite na Create Аrt i pustite svojoj mašti na volju. I ma kako ovaj proces bio zabavan, štampa i distribucija često komplikuju stvar. Koliko debeo treba da bude papir? Da li je svako dobio svoju pozivnicu? Ove stvari više ne treba da vas brinu. Zahvaljujući Viberu možete biti sigurni da su svi dobili svoje pozivnice u digitalnom formatu. I ovo nije korisno samo mladencima, već će vam i priroda biti zahvalna – jer je čuvate tako što nećete štampati pozivnice. 


Članovi grupe mogu lako da naprave sami svadbene stikere ili GIFove. Na ovaj način ćete se ubaciti u slavljeničku atmosferu mnogo pre samog događaja, a moći ćete i sami tako da napravite zahvalnice, koristeći najbolje trenutke sa venčanja. Osim toga, zahvaljujući Youtube integraciji, snimke sa venčanja možete lako postaviti i podeliti sa drugima u četu.




Vredi koristiti čak i pre venčanja


Naravno, nijedno venčanje nije potpuno bez devojačke i momačke večeri. Viber vam može biti digitalni asistent dok organizujete zabavne aktivnosti pre velikog dana, kao i da držite grupu na okupu pomoću deljenja lokacije. Čak i ako se neki članovi grupe nikada ranije nisu sreli, možete ih pozvati u svoj mali krug velikih ljudi, da se upoznaju pre samog događaja.

Planiranje venčanja može biti veoma naporan zadatak koji oduzima mnogo vremena, ali Viber, vaš besplatni sistem za upravljanje zadacima, olakšava vam sve, te se možete osloniti na ovu aplikaciju kako biste organizovali svoje savršene žurke. Pomoću ovih saveta vaš veliki dan proći će baš onako kako ste oduvek sanjali!

A kako bi pomogao budućim mladencima da im proces organizacije venčanja bude što zabavniji, Viber je otključao jedan od svojih najpopularnijih premijum stiker paketa – sada ga možete preuzeti OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>