Region

Svet

Marina Perazić: Miloš Bojanić je smrad i bolesnik

 Zbog novonastale situacije, Firčijeve ćerke Mia i Luna, devojka Jasmina i bivša supruga Marina Perazić vrlo su potresene. Marina se na telefon javila uplakana, rekavši da scenu nije videla, ali da su joj se odmah javile Mia i Jasmina, da joj se takođe javio i Firči kazavši da je izbačen i da dolazi u Novi Sad.

Marina Perazić: Miloš Bojanić je smrad i bolesnik



"Strašno sam se rasplakala, kakvo je to govno od čoveka taj Miloš Bojanić. Kakav skot moraš da budeš da kažeš pred milonskim auditorijumom tako gnusnu laž. To nema veze sa mozgom. A on je to rekao dva puta" – ispričala je Marina dodavši:

"Odakle mu hrabrosti da se drzne, sram ga bilo, smrad jedan. O kakvoj on deci razmišlja. Moje ćerke ne mogu od njega da žive na miru. I Đus je dobio batine zbog njega. On mu je naručio, ja to znam. Bolesnik. I ovde je produkcija napravila veliku grešku. Znali su da Firči neće ući ako Bojanić ulazi. I ipak su ga ubacili, to je nameštaljka. Da je znao, Firči nikada ne bi ušao, ja to znam" – kazala je Marina.

"Jel' treba moju decu neko na ulici zbog ovoga da maltretira, njih dve ne mogu normalno da žive od tog umobolnika. Dokle više, bre! Šta je trebalo da čeka. Normalno je da je tako u trenutku odreagovao. Drugo, gađao ga je plastičnom flašom. Nije ni hteo da ga povredi, niti je mislio da hoće. Flaša je udarila u metal od naočara i to ga je povredilo. A uostalom ne zanima me šta je s njim. Bolesnik jedan" – kroz plač je dodala Marina. Njena i Firčijeva starija ćerka objasnila je da nije gledala scenu, ali da joj je drago da je sve gotovo”.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>