Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić na stubu srama zbog veze sa Acom Bulićem!

Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić na stubu srama zbog veze sa Acom Bulićem! Na društvenim mrežama objavila je fotografiju poljupca, a negativni komentari samo su se nizali.

Ana Ćurčić na stubu srama zbog veze sa Acom Bulićem! Screenshoot/Instagram





Kao što već svi znamo, Ana i Aca imaju svoju zajednučku prošlost, a sada su izgleda odlučili da emocije obnove i pokušaju još jednom. Naišli su na osudu, čini se veću od one koja je zadesila njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, kada ju je prevario sa Anđelom Đuričić.



Aca Bulić je bio velika podrška Ani tokom života, pa i u rijalitiju "Zadruga 6" ali i nakon nje. Njih dvoje se nisu odvajali od kada je ona napustila Belu kuću i premda je ona pričala da Acinoj partnerki to ne smeta jer su oni doživotni prijatelji i ništa više od toga, stvari su se izgleda promenile.


" Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ima godinama. To nema veze sa mnom." - ispričala je Ana Ćurčić za Pink, a oni su uslikali i njihov prvi javni poljubac, što je Ana kasnije podelila i sa svojim pratiocima.


"Ljubav je odvažno"- napisala je Ana, a onda je krenula da se niže osuda za osudom:


- To dama, piii
- Jesi oprala zubiće
- I sta je sad ona????? Gutalica
- Anđela je mala maca šta si ti !!! E moja Ana možeš lagati sebe , al ne i narod !!! Lično si u predhodnoj emisiji pozdravila Acinu verenicu i rekla da vaše prijateljstvo podržava, sad odjednom ta kao i ne postoji.









 
 

Pripremite kožu za sunce! Uradite savršen piling kod kuće! Koža će postati glatka!

Vazelin je osnova mnogih skupih krema! Pogledajte sedam sjajnih načina da ga koristite!

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!



Aca Bulić smatra da je ovo bilo za očekivati:


"Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog.

Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči."



"Uvek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ta ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim." - rekao je Bulić.



Na pitanje o ženi sa kojom je živeo, Bulić kaže:


"Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mesto ni vreme da pričam o tome - bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:"Nije, nije".




 



Oglasila se i Anđela Đuričić:

"Au, ahhahaha, odavno se nisam ovako nasmejala kao noćas! Karma je kučka" - napisala je Anđela Đuričić, a čitava javnost je to shvatila kao udar na Anu koju sada nazivaju ljubavnicom.










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>