Region

Svet

Oglasio se Saša Mirković i ispričao zašto Zvezdan Slavnić nije deo Hype televizije!

Oglasio se Saša Mirković i ispričao zašto Zvezdan Slavnić nije deo Hype televizije i zašto neće moći da bude deo rijalitija koji će biti emitovan na pomenutoj televiziji.

Oglasio se Saša Mirković i ispričao zašto Zvezdan Slavnić nije deo Hype televizije! Screenshoot/Instagram

Saša Mirković, producent i vlasnik Hype televizije, najavio je će uskoro Srbija dobiti novi rijaliti. U toku je kasting i biraju se oseobe koje će učestvovati.
Hype produkcija odlučila da svima pruži šansu da se baš neko od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa nekim imenima sa domaće scene. Svako može da se prijavi na kasting, a samo odabrani kandidati boriće se za glavnu nagradu u iznosu od čak 200.000 evra.Na fotografiji koja najavljuje pomenuti rijaliti program vide se neka dobro poznata lica, a nije najvljeno ko će biti voditelj.


Mnogi se nadaju da će videti Milana Miloševića i Dalilu Dragojević u ulozi voditelja. Oni su zabavili gledaoce kada su zajedno vodili emisiju u kojoj su gosti bili Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Moka Slavnić i njegova partnerka Tamara, pa ih je publika prepoznala kao dobar voditeljski par.
Nakon raskida sa Anđelom Đuričić, Zvezdan je dobio otkaz na Hype tv, a sada Je Saša Mirković otkrio zašto stvari tako stoje:

"Odlučio sam da zbog nasilničkog ponašanja u prošlom rijalitiju, ne mogu da učestvuju Filip i Zvezdan. Oni neće moći da se bore za prvu nagradu od 200.000 evra."

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>