Style

Ljubav

Muškarac Škorpija: Zašto od njega treba bežati?!

Zašto od njega treba bežati?! Evo šta kažu astrolozi! Muškarac Škorpija, navodno ima dosta rđavih osobina... ali ne možete ga zaboraviti, samo jedan susret biće fatalan po vas.

Muškarac Škorpija: Zašto od njega treba bežati?! Svet Plus

Nećete zaboraviti njegov pogled ispod obrava, on je na prvu topao, srdačan, strastven ali...


Sa muškarcem koji je u horoskopu Škorpija, nećete znati na čemu ste i kakve su mu prave namere. 


Zašto od Škorpije treba bežati?


Posesivni su, ljubomorni i neće vam dati prostora. Vi ste njegovo vlasništvo. On je zavodnik i teško da ćete sa njim imati stabilnu vezu. Muškarac Škorpija ne želi da propušta životna zadovoljstva.

Muškarac Škorpija je uvek nekako između strasti i osećanja. Hteo bi u jednom momentu strastvenu avanturu sa vama, a već u drugom razmišlja da vas čuva za brak. 


Nećete znati kako da se ponašate sa njim, a često ćete se pitati šta on uopšte želi od vas.Škorpija je osoba protivrečnosti. Njegove reči i dela često se kose, a znaju da budu veliki manipulatori kada im je to od koristi. Ako vas ne iskoriste emotivno, uradiće to zarad nekog drugog cilja.
Nije kućni tip, a više je vezan za porodicu iz koje je potekao, nego za porodicu koju je stvorio ( supruga i deca)


Muškarac Škorpija je tajanstven ali na način koji iritira, a sebe će uvek ali uvek staviti na PRVO mesto. Njegove potrebe su bitnije od vaših.


Ako volite muškarca koji je rođen u ovom znaku horoskopa, znajte da su veze sa njima uvek komlikovane ali vi možda uspete da mu se prilagodite...

 

WC šolja i daska su pune žutih mrlja ali ima načina da se uklone!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>