Region

Svet

Nataša Šavija i Osman Karić vode rat! Spremaj sinu vazelin!

Nataša Šavija i Osman Karić, otac Stefana Karića vode rat na društvenim mrežama i ne biraju reči! Umešao se i Uroš Ćertić. Spremaj sinu vazelin, poručila mu je Šavija.

Nataša Šavija i Osman Karić vode rat! Spremaj sinu vazelin! Screenshoot/Instagram






Osman Karić, otac Stefana Karića koji je osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, isprovocirao je jednom objavom starletu, a ona mu nije ostala dužna, pa se onda umešao i bivši zadrugar i kaskader Uroš Ćertić.


Osman je napisao:


"Spremio sam poklon i hiljau evra koje tražiš za izlazak na večeru. Povedi i kevu, daću ti još sto eura."








A onda se oglasio i Uroš Ćertić:


"Da li bi se ovako sprdao da je tvoja ćerka dobila batine kao Šavija? A ne možeš ni sam da zamisliš šta ja o ovome mislim, ali ćutaću zbog Stefana. 

Stvarno nije u redu, a da ne pričam da mu odmažeš i na sudu i u javnosti. Ne razumem, uopšte nije trenutak ni slučaj za sprdnju."










Zatim je Šavija dala brutalan odgovor:

"Sami sebi uskaču u stomak, znaju i sami da će biti osuđen, posle će ih samo još više pljuvati. Sava i Dunav ih neće oprati za života. Još mi mamu spominje, ovaj bi i mamu da mi udesi... Čuvaj za sina, za ketering, kad bude na "koledžu" (u zatvoru), da se još više zaokrugli. 


A i trebaće mu svašta nešto, kozmetika, vazelin itd. Da se ne zapusti tamo. I vrati sinu pola honorara koji mu uzimaš i reci javno da si se udao i uvalio u ženinu vilu. Kako za to nema neka pesmica? Zapravo, kako je odrastao, nije ni čudo. Gledajući špriceve itd..."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>