Region

Svet

Marija Bulat podelila fotografiju iz bolničkog kreveta! Marko ne zna o čemu se radi!

Marija Bulat, supruga Marka Bulata podelila je na Instagramu fotografiju iz bolničkog kreveta! Marko ne zna o čemu se radi! Ne znam zašto je to uradila, kaže pevač.

Marija Bulat podelila fotografiju iz bolničkog kreveta! Marko ne zna o čemu se radi! Screenshoot/Instagram
Marko i Marija Bulat imaju turbulentan brak, svi ste čitali o tome u predhodnim godinama, a sada je Marija objavila fotografiju iz bolničkog kreveta gde se vidi da je prikačena na infuziju.Njen suprug Marko, prilično je iznenađen ovim njenim postupkom i kaže da ne zna o čemu se tu radi:


"Marija je kod kuće, ne znam što je to izbacila. Bili smo kod kuće, ne znam o čemu se radi, to je stara slika, staro je to." - rekao je Bulat za Republiku.


Marija je možda želela ovom objavom da podseti na to kroz kakav pakao prolazi, a setimo se, Marko Bulat je ranije izjavio da joj lekari ne daju dobre prognoze i da mu je tašta velika pomoć.Pevačeva supruga je takođe otvoreno pričala o svojoj bolesti:


"Terapije ću morati da primam dok ne umrem, imam dosta dijagnoza. Imam problem sa limfama i tešku anemiju, odlažem hospitalizaciju koliko god je to moguće. 

Bitno je da se povede računa o hrani, spavanju, što manje stresa, telefona, a što više šetnje."


 

Krečenje svake godine vam izaziva glavobolju?! Očistite zaprljane zidove! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>