Style

Ljubav

Saturn kreće retrogradno od 17. juna! Vraćamo se u prošlost!

Saturn kreće retrogradno od 17. juna 2023. godine pa sve do  4. novembra 2023. godine. Vraćamo se u prošlost, sagledamo svoje ranije postupke, shvatamo gde smo grešili...

Saturn kreće retrogradno od 17. juna! Vraćamo se u prošlost! Svet Plus




Saturn provede oko šest meseci u godini retrogradno ali ova retrogradnost je posebno značajna jer je to prvi put da će se Saturn kretati retrogradno kroz znak Ribe, otkako je ušao u ovaj znak još u martu mesecu.


Nekoliko sati nakon što se Saturn otisne na svoje podzemno putovanje, dešava se mladi Mesec u Blizancima, koji će pojačati početnu energiju ovog retrogradnog kretanja.


Saturn je "učitelj" Zodijaka, zadaje nam lekcije ali nas i podstiče da rastemo, da preuzmemo odgovornost za svoj život, da prihvatimo svoje greške ali i da shvatimo gde unam granice.






Saturn može i da predstavlja probleme sa muškom energijom, figurom oca ili sa autoritetom.


Neke događaje iz marta ćemo morati ponovo da razmotrimo, da vidimo gde smo možda loše postupili.


Na površinu mogu isplivati neka naša ograničenja, blokade i slično kada je ljubav u pitanju.







Satrurn nas tera da budemo odgovorni, da shvatimo kako želimo da živimo, kakav život da vodimo. Ako se osećate kao da ste zaglavljeni togom ovog retrogradnog perioda to je zato što vam je suđeno da se koncentrišete na to gde se trenutno nalazite, a kada Saturn krene direktno imaćete nagradu za sav vaš trud.

 

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>