Lepota

Ljubav

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO)

Oslobodite se bora na ovaj način! Koža vrata je naosetljivija i na njoj se najpre pokažu godine. Tu su bore ali i takozvana "ćureća koža" koja kvari celokupan izgled žene. 

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Lice vam je i dalje mladoliko ali vrat otkriva godine i čak vas čini i starijom. Rešenje su vežbe koje bi trebalo da upražnjavate redovno i rezultat sigurno neće izostati.

Šta više veoma brzo ćete primetiti prve rezulatate, a malo po malo bićete veoma zadovoljne svojim "novim vratom".Mnogi su već posle nekoliko masaža vrata i dekoltea zadovljni izgledom vratnog dela, pa probajte i vi.


Žene su zahvalne terapeutkinji za masažu koja je sa njima podelila tajnu za bolji izgled ali deli i druge tajne... Tu su problematični delovi lica kao što su podočnjaci, podbradak i slično.Ona o sebi kaže:

"Ja sam licencirani terapeut za masažu i sertifikovani praktičar kinezio tejpinga. Bavim se metodama prirodnog podmlađivanja. Na mom kanalu možete videti različite majstorske kurseve o Kinesio Taping metodama i samomasaži."Ako vas zanimaju i masaže drugih delova lica, zapratite ovu ženu na njenom Youtube kanalu. 

Mesečni horoskop za jun 2023: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jun 2023: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>