Ostalo

Sme�no

Čišćenje veš mašine je obavezno, a ovo je najbolji način da prljavština nestane!

Verovatno ste primetili koliko neprijatno može da miriše veš mašina ako se redovno ne čisti. Čišćenje veš mašine je obavezno, a ovo je najbolji način da prljavština ali i kamenac nestane!

Čišćenje veš mašine je obavezno, a ovo je najbolji način da prljavština nestane! Svet Plus
Pršljavština se skuplja i u filteru veš mašine i to sigurno znate kako se čisti jer je vrlo jednostavno, koji god model mašine da imate, ipak to nije dovoljno. Najviše prljavštine se skuplja u bubnju veš mešine.


I za to postoji rešenje!


Ako bubanj veš mašine niste nije redovno čišćen, potrebno je da temeljno skinete naslage i nečistoće. U ovom slučaju nije dovljna uobičajena tehnika pomoću sirćeta ili sode bikarbone.Ovaj trik koriste mnoge domaćice:Ubacite jednu tabletu za pranje sudova i uključite mašinu na ciklus pranja na temperaturi od 60 stepeni. Domaćice kažu da se dogodi pravo čudo i da se mašina vrati na „fabričko stanje“ u pogledu čistoće.

 

Ljubavni horoskop: Ove žene je teško voleti!Ne zaboravite da posle svakog pranja mašunu ostavite otvorenu da se prosuši, a možete i prebrisati bubanj. Takođe i deo gde se sipa prašak i omekšivač, nekoliko sati ostavite izvučen iz mašine. 

Fioke takođe povremeno perite jer se i na njima nakupljaju naslage koje mogu jako neprijatno da mirišu.

 

Šišanje i feniranje, a frizura već sutradan ne izgleda lepo! Evo nekoliko saveta!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>