Region

Svet

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović: Kuvaju se puževi na smederevcu! (VIDEO)

Bračni ali i glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović žive na tri adrese i to kao gorštaci. Sada su otkrili svoje životne navike.  Kuvaju se puževi na smederevcu! Napravili smo naš mali raj na planini...

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović: Kuvaju se puževi na smederevcu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Branka Pujić i Gagi Jovanović, žive na tri adrese, na Zlatiboru Herceg Novom i u Zemunu.Gagi je priznao da živi kao gorštak i da se brinuo oko toga kako će se Branka navići na to. Ipak, odlučili su se za mir, da žive u prirodi i sa prirodom:


"To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim Gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva." - kaže Gagi Jovanović.

 

Horoskop za jun mesec! Nevoljama dolazi kraj!
Branka Pujić je u emisiji "U krugu porodice" ispričala:


"Kuvam i spremam na "smederevcu", tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u "smederevcu", evo, pohvali me, Dragane. U punom smo kontaktu sa prirodom."


Dragan Jovanović dodaje:


"Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega..."


Branka kaže da nikada nisu toliko plesali kao na Zlatiboru:

" Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru..."Gagi priznaje da ga više ne privlači gradski život, a evo i zašto:


"Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog. 

Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam kritičar. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, to je to."
- završio je glumac u pomenutoj emisiji. 

 

Koji su sigurni znakovi naših prošlih života i zašto ih se ne sećamo?!
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>