Region

Svet

Nataša Šavija se obratila Osmanu Kariću! Sramno da nemam reči!

Nataša Šavija se dva puta nije pojavila na sudu, a sada se obratila Osmanu Kariću! Sramno da nemam reči!  Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu...

Nataša Šavija se obratila Osmanu Kariću! Sramno da nemam reči! Screenshoot/Youtube


Otac Stefana Karića, Osman rekao je da se Šavija dva puta nije pojavila na sudu, a ona mu je sada odgovorila i otkrila razlog svog nepojavljivanja."Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok je iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju. Kad sam došla u prave ruke, Bogu hvala i rešili su to i da sada  komentariše kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo!? Ne pojavljujem se u sudu? Sramota! - kaže Nataša Šavija, pa nastavlja:"Meni baš bilo "lepo" u bolnici, pa sam odsela kao na letovanju tamo. Opet ponavljam, bila sam u septičnom stanju i drugi put hospitalizovana i kamo sreće da sam bila dobro i da sam mogla ranije da izađem pred tužioca, njega svakako čeka kazna, pa ga čeka, verujem u naše sudstvo, produženje njegovog pritvora mi ništa ne znači. Da nije možda trebalo da se pojavim sa sepsom tamo? 

 

Trepavice negovane, guste i duge prirodnim putem! Efekti su vidljivi veoma brzo!


A o psihičkom stanju da ne govorim, posle sve te torture. Zamislite tu činjenicu u mojoj glavi da nisam sticajem okolnosti, Bogu hvala, dospela u prave ruke, da bih sad bila možda mrtva, bez preterivanja i dramaturgije! 


Čovek treba da se pokrije ušima, jer ovo sve mi je njegov sin napravio, nije Deda Mraz. Još šta mogu da otkrijem je da me čeka još svašta nešto, ne mogu sve da iznosim, drugom prilikom, ali između ostalog i plastična operacija najverovatnije, tek kasnije, s obzirom na to kakvo mi je oko, a kakve potencijalne posledice ću imate (fizičke i mentalne), o tome da ne pričam. Jako je kompleksna situacija, ali neka gospodin ne brine, sad sam konačno fizički malo bolje i izvinjavam mu se što sa sepsom nisam mogla na sud. Tako da ce se i to desiti vrlo brzo, a ne kao neki što su živi i zdravi, čekaju praznike da prođu, pa će se javiti kad im dune. Sramno da nemam reči!"

Šavija kaže da ju je Stefan Karić unakazio i da je mogla da ostane bez oka:


"Oglašavam se na Instagramu? Pa ne oglašavam se baš toliko kao u početku kad sam mislila da je brzo kraj svemu, ali kad vidim ovo što priča, ne mogu da se ne iznerviram, jer znam kroz šta sam prošla, kolika je težina preloma (reči doktora) i šta me još tek čeka. 


Uostalom slika govori više od hiljadu reči, koliko je smrskana jagodična kost da mi je ovoliko pao donji kapak. Ja bih mogla knjigu da napišem kad bih detaljno pričala kroz šta sam prošla i kakvo je stanje. Jedino sam zahvalna 'umetniku' što nije malo bio udarac, jer da jeste (isto reči doktora) ostala bih bez oka 100 posto, s obzirom na silinu udarca. 


Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu (sreća, nije mi ruke polomio) pa ne dolazim na sud, jer njegov sin, Bože moj se muči tamo i ne može da živi kako je navikao, a to što se ja vučem po bolnicama, imam bolove, izdeformisano oko, prolazim kroz pakao, pa zar je važno."
- istakla je Nataša za portal "Republika".

 

Soda bikarbona čini čuda u bašti! Oterajte štetočine sa biljaka!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>