Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 29. maja do 4. juna 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

To što imate sklonost da se opustite po pitanjima ishrane, može vam doneti stomačne tegobe. Zato umanjite meso, mesne prerađevine, mlečne proizvode – sve po malkice. I mnogo povrća.

Ljubav

Dok Venera, vaša vladarka ne izađe iz znaka Raka – a to će se dogoditi ne u ovoj, nego u narednoj nedelji – imaćete problem sa preosetljivošću, osećanja će vam upravljati postupcima. Partner nosi drugačiju energiju – strasnu, živu, aktivnu – i možda bi bolje bilo prepustiti se akcijama sa njim, umesto biti u stalnim unutrašnjim preispitivanjima, previranjima  i nemirima. Slobodne Vage – novih osoba ima oko vas, a i vaš društveni život je sada prilično živ i bogat. Ima osoba koje bi želele da flertuju sa vama i osvoje vas. Nemojte se okretati i gledati unazad, prošlost više nema mesta u vašem životu.

Posao

Poslovno, ovo je više nego aktivan period za vas. Što bi se reklo – razapeće vas obaveze na sto strana odjednom. Koliko god da ćete biti opterećeni i okupirani – sve ovo će vam negde prijati jer ćete videti da rezultati dolaze i da su bolji od onog što ste očekivali. Spremite se na sedmicu sa puno promena u poslednjem trenuku, sa puno novih informacija, sa puno kontakata, sastanaka, dogovora. Na sedmicu u kojoj ćete prionuti i na rešavanje papiroloških i administrativnih pitanja. Finansije su sada solidne.

Zdravlje

Osetljivi ste, malo nenaspavani, često umorni. Odmarajte, šetajte, hranite se zdravije.

 
ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko hoćete sebi da pomognete – potrebni su vam manji a češći obroci. Sa manje mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mlečni proizvodi. Voće, povrće, orašasti plodovi.

Ljubav

Mirno, pa nemirno. Razumete se odlično, pa se onda ne kopčate uopšte. Emocije i strasti nabujaju, da biste se već u sledećem momentu oboje povukli. Imate lepe zajedničke trenutke, pa onda nemate vremena jedno za drugo. Cela će vam sedmica proći u ovakvom fazonu. Na kartu ljubavi i strasti uvek možete da igrate, oboje. Sve druge karte nemaju smisla. Slobodne Škorpije – ljubavnih prilika ima i biće ih i na dalje. Šta više – neko vam se baš lepo može „uvući“ u misli i pokrenuti vam leptiriće u stomaku. Da li bi se ovo moglo pretvoriti u nešto ozbiljnije ili će samo protrčati kroz vaš život – pa, videćemo.

Posao

Što bi se reklo – napeto, tenzično – ali rezultata ima. I oni nisu ni malo loši. Vaša energija je naglašena, kao i motivisanost i nadahnuće po poslovnim pitanjima. Druga je stvar što će biti osoba koje će vas nervirati, što će biti promena planova u poslednjem trenutku, što ćete povremeno imati osećaj da se borite sa vetrenjačama. Ali, sve to ide u rok službe. Neke vrlo povoljne, mada iznenađujuće informacije će doći do vas u drugom delu nedelje. Finansije su dobre, ali troškovi vas pojedoše.

Zdravlje

Problemi sa grlom ili sa vratnim i ramenim pojasom. Stariji – pritisak, krvni sudovi.

 STRELAC

Hrana

Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se često osećate bezvoljno i iscrpljeno.

Ljubav

Jedna „onako“ nedelja u kojoj će mnogo bolje proći oni koji su slobodni – pogotovo ako ste isplanirali neko putovanje, ili gomilu akcija sa prijateljima. Vama se mogu pojaviti osobe koje su vam interesantne, a da li će ovo otići u nekom konkretnom pravcu – zavisiće najpre od vas. Neko će zaista morati da vas pokrene i impresionira da biste mu pružili istinsku priliku. Zauzeti Strelčevi – pomalo zategnuta atmosfera. Ne mora problem da bude u samom odnosu, može dolaziti iz okoline – od strane porodice, poslovnih dešavanja – ali će u svakom slučaju uticati na vaša ponašanja i raspoloženja.

Posao

Mnogobrojna dešavanja u poslovnoj svakodnevici u potpunosti će okupirati vašu pažnju. Kolege i saradnici će vam oduzimati vreme i energiju – pričom, promenama u poslednjem trenutku, zahtevima, tražiće od vas da se neke stvari obave „sad i odmah“. Jedino što vi možete uraditi jeste da se prilagođavate u hodu i trudite se da ispratite dešavanja. Sve će ovo doneti rezultate i vaše zadovoljstvo učinjenim – ali će vam takođe doneti i nemirne dane i potrebu da se što pre dobro odmorite.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika. Potreba za više odmora, ali i više relaksacije.

 

Borba protiv starenja počinje na licu! Nemojte se tu zaustaviti!JARAC

Hrana

Oscilacije raspoloženja itekako mogu uticati na apetit. Bitno je ne preterivati ni u čemu – niti izgladnjivati sebe niti se svaki čas tovariti hranom. Ni jedno ni drugo neće pozitivno delovati na vaš stomak i varenje.

Ljubav

Nastavlja se period povoljnije situacije u vašim emotivnim relacijama. Ima tu emocija i bliskosti, ali ima i realnih, trezvenih, praktičnih bavljenja svim pitanjima koja izađu na dnevni red. Oboje možete nešto više vremena posvećivati obavezama – ali ipak će ostati dovoljno prostora za zajedničke trenutke koji mogu biti dosta dobri. Moguć je odlazak na kraći put ili dogovori o letovanju, odmoru. Slobodni Jarčevi – očekuju vas pozitivna iznenađenja. Vi ćete biti aktivniji u društvu, izlascima, sa prijateljima. Pojaviće se osoba ili osobe koje vam mogu biti interesantne i intrigantne. Lep je period, nek vas ne drži mesto.

Posao

Nešto više obaveza i malo intenzivniji zahtevi za vas na dnevnoj bazi. Potrebno je da budete posvećeni i odgovorni, ali nemojte ići preko svojih granica a nemojte preuzimati ni tuđe poslove na sebe. Komunikacija sa kolegama i saradnicima će biti dobra, najviše vašom zaslugom – jer vi sada umete da se postavite trezveno i praktično u svakoj situaciji i sa svakim sagovornikom. Povoljne informacije i interesantne vesti dolaze do vas. Niste prezadovoljni finansijama, ali imate potrebnu stabilnost.

Zdravlje

Moguće prehlade, kao i manji problemi sa koštano zglobnim sistemom.

 

VODOLIJA

Hrana

Povremene stomačne tegobe posledica su neadekvatne ishrane u kojoj preovladava meso i mesne prerađevine a premalo je voća, povrća, biljnih vlakana. Promenite nešto da biste se osećali bolje.

Ljubav

Neadekvatna komunikacija, manjak zajedničkih trenutaka ili neki vid zahlađenja – sa kojim ste završili prethodnu nedelju, preneće se i u prve dane ove sedmice. Rešite odmah sve ono što „žulja“ jer vam ostatak nedelje donosi mnogo više pozitivne energije u partnerskim odnosima. Dobar je momenat za zajedničke aktivnosti, ali i za više strasti. Slobodne Vodolije – da će biti onih koji su zainteresovani za vas, biće. A izgleda da će biti i „prepoznavanja“ sa vaše strane – osoba sa kojima ćete se momentalno povezati i započeti intenzivnu komunikaciju. Izlasci, prijatelji, društvene mreže – su mesta noviteta.

Posao

Želite da menjate neke stvari, ali vas trenutno situacija drži i dozvoljava vam samo male pomake. Uskoro će doći do jačeg pokretanja ka promenama a u ovoj su nedelji mogući tek nagoveštaji onoga što dolazi. Funkcionisanje na dnevnoj bazi će biti pomalo zahtevno za vas, najpre iz razloga što će dosta toga remetiti vaše planove i moraćete da pravite izmene u hodu. Ljudi preko puta vas će vas jednim delom motivisati da date najbolje od sebe, jednim nervirati. Finansije su solidne i idu na bolje.

Zdravlje

Manje tegobe sa stomakom. 

RIBE

Hrana

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte želudac.

Ljubav

Nešto nestabilniji odnosi opet su naglašeni onima koji su u braku ili koji žive zajedno. Tu će situacija „ljuljati“ – smenjivaće se talasi mira sa talasima negativnosti. Potrebno je da sednete i popričate sa partnerom i pokušate da razjasnite sve, da stabilizujete odnos. To je sada moguće, samo ukoliko postoji volja. Ostale Ribe – situacija je dobra, komunikacija teče normalnim tokom a ima šansi i da napravite neki baš lep iskorak iz ustaljene svakodnevice. Slobodne Ribe – dobar i povoljan period za ljubav još uvek je vrlo aktivan kod vas. Neka vas ne drži mesto – emotivne prilike se mogu pojaviti neočekivano.

Posao

Posla vam sigurno neće faliti. Šta više – verovatno je da će u nekim momentima biti toliko obaveza i „ataka“ na vas od strane kolega, saradnika, klijenata – da nećete znati na koju ćete stranu pre.  E sad, jasno vam je da će sve ovo uticati na vas – mnogo energije ulažete u posao i moguće je da u nekim momentima vaša nervoza bude pojačana. Neke od vas očekuju vrlo povoljne informacije i vesti. Ušli ste u period promena koji je izuzetno pozitivan. Iskoristite ga do maksimuma. Finansije – solidno.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati naglašenije tegobe sa pritiskom. Ostali – dobro.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>