Zadruga

Parovi

Diskvalifikacija pa zajednička fotografija! Zvezdan i Anđela uživaju!

Diskvalifikacija pa zajednička fotografija! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić uživaju u društvu Moke i njegove izabranice Tamare!

Diskvalifikacija pa zajednička fotografija! Zvezdan i Anđela uživaju! Screenshoot/Instagram//z.h8_





Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga 6" zbog nasilničkog ponašanja, o čemu možete čitati OVDE.



Posle izlaska u spoljnji svet otišli su pravo kod Moke Slavnića, koji ih je sa radošću dočekao, a sada je isplivala fotografija koja sve to i potvrđuje!


Na slici poziraju Zvezdan, Anđela, Moka i njegova izabranica, a ovom fotografijom svima su stavili do znanja da u njihovom domu vlada harmonija i ljubav!


Pogledajte i kako izgleda Maja Marinković posle onoga što joj je Đuričićeva uradila:






Radomir Taki Marinković je o situaciji koja se dogodila njegovoj ćerki u rijalitiju, rekao sledeće:



- Majin advokat vodi računa o svemu, već me je zvao, definitivno će se pobrinuti za sve, ja sam van sebe. Video sam snimak kako ta nebitna devojka tuče moju ćerku, to neću ni komentarisati, produkcija je odmah preduzela mere, reagovali su kako treba. Maja nosi rijaliti na svojim plećima sve ovo vreme, Maja definitivno treba da pobedi. Anđela je dno-dna, ipak je to nečije dete, ne bih joj davao na važnosti iskreno.


Maja je ove godine ušla smireno, Maja ove godine igra pravi rijaliti. Maja Anđeli ništa nažao nije učinila, kukavički ju je s leđa napala. Želeo bih hitan poziv sa Majom, da joj dam vetar u leđa, jer su sada svi u kući protiv Maje. Anđela je sve vreme pričala neistinu u kući
- govorio je Taki.



 

 

Soda bikarbona čini čuda u bašti! Oterajte štetočine sa biljaka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>