Zadruga

Parovi

Zadruga bruji o trudnoći! Anđela Đuričić ispunila želji Moki Slavniću!?

Nakon sinoćnje žurke i svađe sa Anom Ćurčić, Zorica Marković je porazgovarala Nenadom Lazićem o Zvezdanu Slavniću... Zadruga bruji o trudnoći! Anđela Đuričić ispunila želji Moki Slavniću!?

Zadruga bruji o trudnoći! Anđela Đuričić ispunila želji Moki Slavniću!? Screenshoot/Youtube





Nakon sinoćnje žurke i svađe sa Anom Ćurčić, Zorica Marković je porazgovarala Nenadom Lazićem o Zvezdanu Slavniću i njegovoj izabranici Anđeli Đuričić, o čijoj se trudnoći danima priča i piše.

Iako se Anđela još uvek nije oglasila povodom toga i potvrdila da je u drugom stanju, nju je nedavno Filip Car opomenuo da ne skače, jer je trudna, a već danas su zadrugari krenuli da diskutuje o tome po ćoškovima:



- Porodica njena je njemu zakon, želi da ima miran život i da se smiri. Dogodine neka ostane trudna i to je prelepo. Svi vole da vide mladu mamu i tatu, ne dođeš kod deteta na roditeljski ti deda. Ja sam to rekla i Zvezdanu. I šta će on sad dete prvi razred, on 53 godine. On treba da gaji unuče još malo. Šta god Moka pričao, njemu je u cilju da nastavi lozu  - govorila je Zorica.


Da podsetimo, Đuričićeva je pre samo nekoliko dana javno poručila Moki Slavniću da mu u kuću dovodi i unuče, čemu se bivši košarkaš posebno obradovao.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:



 



Zvezdan Slavnić se brisao od poljubaca Anđele Đuričić


Anđela Đuričić imala je romantični napad prošle noći tokom žurke, pa je svoje emocije iskazala nad Zvezdanom Slavnićem. Međutim, ono što se moglo primetiti jeste da Zvezdanu nije bilo do razmene nežnosti. 

Dok mu je ona govorila najlepše stvari, on je pokušao sve vreme da je skine sa sebe, pa joj je u jednom trenutku i rekao da se pomeri. U tom trenutku ona ga je poljubila i poručila:






- Ja u tebi vidim tvoju budućnost. Ne mogu da ti objasnim, ja tebe kada vidim, ja se istopim, izvini - rekla je Anđela, na šta joj je Zvezdan poručio:

- Nemoj da se izvinjavaš.

I ništa tu ne bi bilo čudno, da Zvezdan nije počeo da rukama briše Anđeline poljupce sa lica i usana.

 

Godinu dana harmonije: Bik, Lav i Vodolija će uživati do 25. maja 2024. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>