Region

Svet

Milan Milošević otkriva koliko se žena javilo da mu rodi dete!

Voditelj Milan Milošević odlučio je da postane otac i traži surogat majku. Sada je otkrio koliko mu se žena javilo sa željom da mu rodi dete.

Milan Milošević otkriva koliko se žena javilo da mu rodi dete! Screenshoot/Instagram





Kako je Scandal saznao, voditelj Milan Milošević odlučio je da postane otac i nađe surogat majku koja će mu roditi dete. Kako kod nas ovo još uvek nije legalizovano, prijatelj je Miloševiću predložio da ode u Nemačku.




- Milan je tražio na mnogo mesta gde bi mogao da pronađe surogat majku, čak je i neke prijateljice pitao da li poznaju neke devojke koje bi se odlučile na to, međutim, niko u Srbiji nije hteo time da se pozabavi, jer još uvek nije zakonski regulisano. Tako je priča došla i do jednog njegovog prijatelja koji živi u Minhenu i koji mu je rekao da je to u Nemačkoj normalna stvari, ali da košta. Kako mu je rekao taj dečko, cena svega toga je oko 20.000 evra, a on sve vreme trudnoće nema nikakvu obavezu prema surogat majci. 


- Oni će pre svega potpisati i ugovor i vantelesnom oplodnjom će se ona oploditi, odnos njena jajna ćelija sa njegovim spermatozoidom, pa će kada bude prošlo 9 meseci i beba se rodi on dobiti dete odmah posle porođaja, jer tako ugovor propisuje - istakao je izvor za gorepomenuti list.






Ova vest juče je digla veliku prašinu, a voditelju su počele da se javljaju žene, koje žele da mu rode dete:

- Meni se od jutros javilo u DM ovde, a i na Fejsbuku u inboks, dvadesetak devojaka i žena koje žele da mi podare dete - otkrio je Milan na svom storiju.

 

Filip Car sasuo Maji sve u lice: Žurku ste napravili od dedine sahrane! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>