Style

Ljubav

Godišnji horoskop Blizanci: Septembar se smatra izuzetno blagoslovenim mesecom!

Godišnji horoskop za znak Blizanac je pred vama. Pogledajte šta vas očekuje i šta vam donosi vreme koje dolazi. Septembar se smatra izuzetno blagoslovenim mesecom za ljubav, dobijanje dece, brak, može biti veoma povoljan za upoznavanja i važne susrete kao i prva polovina oktobra. 

Godišnji horoskop Blizanci: Septembar se smatra izuzetno blagoslovenim mesecom! Svet Plus






LJUBAV


Od 13-25.05. kao i poslednje nedelje juna Blizanci koji su u svežijim vezama mogu imati dosta velike probleme, koje mogu nositi i neiskrenost, laž pa i prevare. Blizanci koji planiraju proširenje porodice ili zanimljiva porodična putovanja mogu računati na april, ali i na period poslednje nedelje maja. Blizanci koji su sami mogu imati jake susrete i puno društvenih dešavanja od 6-20.05.

Merkur menja znak i ulazi 11.06. u vaš znak pa donosi puno priče, putovanja, upoznavanja, srećniji period za decu posebno do 23.06. Blizanci koji planiraju brak mogu imati veoma plodan period od 7-19.06. dok Blizanci koji su sami mogu računati na srećan period od 24.06. Blizanci koji su u braku mogu u ovom periodu imati puno planova, ali i materijalnog napretka. Juli i Avgust mesec mogu biti odlični za proslave, ali obnovu starih veza, ali mogu doneti i sudbinske promene kod mnogih Blizanaca, posebno od 14-22.08. Za Blizance koji su u braku preporuka je da tokom poslednje nedelje jula, ali i sredine i poslednje nedelje avgusta treba se čuvati svadja oko finansija, ili da finansije budu problem u zajednici( na to obratiti inače pažnju tokom cele druge polovine godine).

Septembar se smatra izuzetno blagoslovenim mesecom za ljubav, dobijanje dece, brak, može biti veoma povoljan za upoznavanja i važne susrete kao i prva polovina oktobra.


Druga polovina oktobra može doneti prolaznu strast, ali krakotrajne situacije. Druga polovina oktobra donosi puno nesporazuma, posesivnosti i osetljivosti kroz emotivne, ali i bračne odnose o kojima treba voditi računa i tokom prve polovine novembra!


Novembar je odličan za venčanja, zvanična upoznavanja, brak. Ono što treba izbegavati u ovom mesecu je preveliki idealizam koji ide do sumnji, paranoje i nepoverenja koji se može nastaviti i tokom prvih 10 dana decembra.

Medjutim, sam kraj godine može Blizancima doneti prijatna iznenadjenja, veridbe, važna putovanja, brak, proširenje porodice, osim da Blizanci koji su u braku malkice obrate pažnju na komunikaciju ili neke sitnije zajedničke probleme.






POSAO

April može doneti duboka razmišljanja u kom smeru krenuti, ali može doneti jake poslovne utiske i saradnje, upoznavanja i obnovu starih ideja. Trebalo bi obratiti malu pažnju na period od 20.04.-8.05., kao i periodu od 23-26.05. i zbog uticaja retrogradnog Merkura  i Eklipsi koje mogu uticati na pojačan stres, ali puno nesporazuma. Ipak, mnogi poslovi se mogu nastaviti i mogućnost povećane zarade otvoren od 11-22.05.


U poslovnom smislu, polju obrazovanja za Blizance značajan period otvoren je od 12-24.06. i period od 11-28.07. koji može doneti značajne promene i prekretnice, kada će Blizanci imati mnogo energije, ideja, ali i neočekivanih povoljnih mogućnosti.

Avgust i septembar su dobri za pripremu nečeg znacajnog, ali i za neke rutinske poslove, možda manje dinamični. Ti meseci mogu doneti manje blokade, strahove ili vreme kada je potrebno napuniti baterije pred nešto značajno. Naredni period od 5-24.10. i period od 27.10.-9.11. donosi izrazitu ubedljivost, pronicljivost, odlične poslovne mogućnosti i osećanje veće poslovne sigurnosti. Ti periodi mogu doneti produktivnost, ali i veće napore, ali će Blizanci imati zacrtane ciljeve.

Period od 6-18.12. može doneti obnovu nečeg propuštenog, ali odlične mogućnosti da realizujete nešto što je vama bitno. Kraj godine može biti jako turbulentan, praćen konfliktima, osetljivošću, promenama planova i odredjenim preprekama, medjutim Blizanci će ipak godinu završiti optimistično, iako kraj godine može doneti veliki test na polju saradnika ili bitnijih osoba u poslu.

Iako Blizanci mogu krenuti hrabro u ovu godinu, moraju čuvati snagu i potrebno je vagati i imati mesece odmora da bi sve što su zacrtali i realizovali. Ova godina može doneti i izazove, velike testove, promene posla, ali i važne lekcije neba.








ZDRAVLJE

Blizanci koji imaju problema sa varenjem, posebno predelom jetre/ žuča, preporuka je da obrate pažnju na ishranu krajem aprila sve do 6.05. Manji problemi sa vidom, kičmom mogu biti otvoreniji krajem maja, sa početka juna.

Leto će biti najbolje vreme jer će Blizanci osećati najbolju energiju. Sredina jula može doneti prolazne stomačne probleme, dok u avgustu je potrebno izbegavati nervozu koja se može prenositi na nervni sistem!

Septembar je odličan mesec za kontrolne preglede, ulepšavanje i promenu načina navika, ali mala pažnja je potrebna tokom druge polovine oktobra kada su mogući ginekološki problemi, upale i pojačane prehlade. Iako je kraj godine jako pozitivan, ipak poslednjih dana 2023 trebalo bi obratiti na imunitet, krvnu sliku, moguće nezgodne situacije.

Blizanci u ovoj godini ne smeju da se opuštaju, Fizička aktivnost, promena navika, veća briga o sebi, kontakt sa prirodom i vodom( posebno tokom proleća i leta) može pomoći potpunojn regeneraciji, dok jesen traži veću brigu o genitalijama i spoljnom izgledu.




 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>