Zdravlje

Ljubav

Čudotvorni jelovnik pomaže da se rešite velikih opasnosti!

Izbacite opasne otrove iz organizma nikad brže! Čudotvorni jelovnik pomaže da se rešite velikih opasnosti! Pogledajte šta vam je potrebno za super brzu detoksikaciju!

Čudotvorni jelovnik pomaže da se rešite velikih opasnosti! Svet Plus





Telu je neophodan odmor od masne i začinjene hrane, a evo šta treba da jedete ako želite da izbacite opasne otrove iz tela.

Za super brzu detoksikaciju treba da poštujete jelovnik koji se zasniva na tome da za doručak pijete ceđene sokove i smutije, za ručak supe, a da večera bude proteinska.








Stručnjaci predlažu da vaš doručak, na primer, bude smuti od krastavca, kruške, spanaća, peršuna, limuna i đumbira. Za ručak pojedite supu od crnog luka, šargarepe, krompira i soka od paradajza.



Proteinska večera treba da se sastoji od barenog oslića sa povrćem pripremljenim na pari.

Ukoliko želite da produžite ovu dijetu za izbacivanje otrova iz tela onda pratite generalno uputstvo za pripremu tri obroka dnevno, samo menjajte namirnice.





Ovakav režim ishrane se ne preporučuje duže od tri dana, ali će ta tri dana biti dovoljna da povučete "okidač" za ubrzanje metabolizma pa će dovesti i do skidanja viška kilograma. Možete ga ponoviti i tako osloboditi telo od štetnih toksina.





Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa & Srećna

Povezane vesti:


>