Region

Svet

Milan Topalović Topalko na nastupu saznao da postaje otac!

Milan Topalović Topalko proslavio se u "Zvezdama Granda", a svoju karijeru izgradio je velikim hitovima koje je snimio nakon takmičenja. Na nastupu je saznao da postaje otac!

Milan Topalović Topalko na nastupu saznao da postaje otac! Screenshoot/Instagram
Iako nikada nije isticao svoj privatan život u prvi plan, javnost je uvek intrigirala njegova intima, a posebno poslednjih godina od kada je njegova ćerka Helena postala jedna od najpopularnijih devojaka na društvenim mrežama.


Malo su poznati detalji sa početka veze Topalka i njegove žene koju je upoznao kada je imao samo 19 godina.

- Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate – rekao je Topalko, a zatim dodao da je ona delovala poprilično zatvoreno za nove ljude.Bio je uporan i uspeo da joj pokaže da je "dobar momak", a onda je naišao je novu prepreku, momci iz benda s kojim je nastupala nisu bili srećni zbog njene veze. Uspeli su da nagovore Vesnu na raskid, ali sudbina je čudo pa se ovaj par nako nekoliko meseci ponovo pomirio.-Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, hajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričaju – rekao joj je Topalko, a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila da je možda trudna.

- Jesi li trudna ili si možda trudna – upitao je on, a ona odgovorila potvrdno.- Trudna, trudna, ali moramo da radimo – odgovorio joj je Topalko tada.

Ubrzo nakon saznanja da će dobiti bebu, venčali su se u prisustvu uže rodbine, kako bi bili u braku pre nego što se dete rodi. Tada su samo potpisali sklapanje braka, a pravo venčanje dogodilo se na praznik Mladenci, kada je Helena imala sedam meseci.


Danas, pevač i njegova supruga sa nestrpljenjm čekaju Helenin porođaj i dan kada će se ostvariti u ulozi bake i deke.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>