Region

Svet

Ceca Ražnatović o svom emotivnom životu i najvećoj ljubavi!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović o svom emotivnom životu i najvećoj ljubavi!  Posle njega ostale partnere doživljavala sam skroz drugačije. To jesu bile ljubavi, ali ne tako velike kao s njim.

Ceca Ražnatović o svom emotivnom životu i najvećoj ljubavi! Screenshoot/Instagram






"Samo sam u pokojnog supruga bila ludo zaljubljena. Najsrećnija sam kad nemam dečka, radim šta hoću", kaže Ceca Ražnatović! Folk zvezda je u ekskluzivnom intervjuu sasvim iskreno govorila o emotivnom životu, pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, bivšim momcima, unuci koju s nestrpljenjem očekuje...



Da li će Arkan ostati vaša najveća ljubav?


- Naravno! On je jedini čovek u kog sam bila ludo zaljubljena. Sa njim sam stvorila porodicu i to mi je najveće bogatstvo. Posle njega ostale partnere doživljavala sam skroz drugačije. To jesu bile ljubavi, ali ne tako velike kao s njim.


Vaše venčanje i dalje važi za jedno od najglamuroznijih na estradi. Da li biste se nekad ponovo udali?

- Ma neka se ženi i udaje ko hoće. Papir mi ništa ne znači i mislim da se nikad više neću udati. Sa Željkom sam videla da brak može da bude fantastičan i prepun lepih momenata, ali sada to ne želim.







Početkom prošle godine raskinuli ste s Bogdanom Srejovićem. Da li ste ponovo zaljubljeni i imate li novog partnera?

- Nemam dečka i nemam nameru da ga imam! Idem gde hoću i vraćam se kući kad hoću. Živela sloboda! Najsrećnija sam kada nemam partnera pored sebe. Frustrira me da stalno nekome treba da se javljam. Napokon živim kako želim, a to je da stalno putujem i uživam - kaže Svetlana Ražnatović.



Šta vam je presudno kod muškarca?

- Ljubav je za mene kompromis, poštovanje i uvažavanje. Partneri treba da se pronađu, budu zreli i jasno znaju šta žele jedno od drugog. Ljubav je dvosmerna ulica, dobićete onoliko koliko dajete. Na kraju, važna je i hemija. Mora da postoji i privlačnost.


Da li su muškarci imali sulude ideje kako bi vam se približili?

- Jedan je pokušao da preskoči ogradu moje kuće da bi mi izjavio ljubav. Ali ne želim da pričam o takvim psihopatama.



Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće. Jeste li ushićeni što ćete uskoro dobiti treće unuče?

- Nakon Željka i Krstana, čekamo Anastasijinu i Nemanjinu princezu. Cela porodica se raduje. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju!










Mesecima gledamo vaš život u "Ceca šouu". Da li ste se navikli na kamere u kući?

- Ceo život sam pod kamerama, više ni sama ne znam kako sve uspevam. Nemam osećaj kada su kamere pored mene, a kada ne.





Kakva je Ceca kada se ugase reflektori?

- Kao i svaka druga žena. Roditelji mi nikad nisu dozvolili da poletim i postanem uobražena. Uvek su me vaspitavali da obema nogama stojim čvrsto na zemlji. Ponosna sam na to. Kućni sam tip i slobodno vreme najviše provodim sa porodicom, sestrom Lidijom i njenom decom.





Želela sam da budem psiholog


Čime biste se bavili da niste pevačica?

- Velika želja mi je bila da se bavim psihologijom. Na početku karijere rekla sam sebi da ću se, ako ne uspem na estradi, baviti psihologijom.

 

Leto za pamćenje! Četiri znaka horoskopa čeka prava sreća!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>