Region

Svet

Osman Karić ispričao ono što je saznao od Stefana o noći kada je Šavija prebijena!

Osman Karić je ispričao ono što je saznao od sina Stefana o noći kada je Nataša Šavija prebijena! Dok se ona od posledica prebijanja leči u bolnici, Karić je u pritvoru.

Osman Karić ispričao ono što je saznao od Stefana o noći kada je Šavija prebijena! Screenshoot/Instagram





Stefan Karić osumnjičen je da je u noći između 30. aprila i 1. maja pretukao Natašu Šaviju, koja je zadobila teške telesne povrede. Dok se ona od posledica prebijanja leči u bolnici, Karić je u pritvoru.

U nezavidnoj situaciji našao se i Osman Karić, Stefanov otac, za kojeg je ovo težak period.

- Dobro sam onoliko koliko mogu da budem. Gledam da ne razmišljam o tome i da uvek u dvorištu nađem neke zanimacije. A razmišljam o njemu, da li ima problema? Znate već kakvi su zatvorenici, nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić, koji je sina nedavno posetio u zatvoru.








- Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme iako je tamo već u problemima. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama. Pričali smo najviše o tome kako je majka, njegovi drugovi i kako je napolju - istakao je.

Osman kaže da nikada nije mogao ni da zamisli da će mu se sin naći u ovakvoj situaciji.

Nisam verovao da će se ovo desiti. Mada ja sam svašta prošao u životu u ono tamo vreme. Opet kažeš možda su geni u pitanju, ali nikada mi nije davao takav utisak. Stefan je vaspitavan i kulturan je da bi tako nešto uradio. Nikada nije ispoljavao, niti sam ga video da ima neke sklonosti prema tome. Poštuje žene i moju sadašnju suprugu Kristinu, voli svoju majku, pa samim tim mora da poštuje i druge ljude i žene naravno - rekao je Osman.


Karić se i dotakao te noći gde je sve do detalja otkrio.

Tu noć kada se to desilo... On nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima poternicu, mi smo to saznali preko portala. On je verovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri on je bio sa drugom na svadbi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona ga je pitala da dođe i eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - ispriča je Osman.






Osman je potom i objasnio koja su njegova očekivanja od ovog nemilog slučaja.

- Sud će videti ko je kriv. Ako je on udario, ja to ne opravdavam i treba da bude kažnjen. Ne znam. Devojku lično ne poznajem. Mene jesu pogodile fotografije. Pozvao bi devojku da vidim šta se desilo, ali dešavaju se razne stvari i ne bih želeo da me neko pogrešno shvati. Žao mi je te devojke i želim joj da što pre ozdravi - naveo je.
 

Pink prekršio sopstvena pravila što se tiče rijalitija Zadruga 6! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>