Region

Svet

Nataša Aksentijević poziva na kolektivno razumevanje! Evo zašto se deca bahato ponašaju!

Nataša Aksentijević poziva na kolektivno razumevanje i mirenje! Evo zašto se po njoj neka deca bahato ponašaju prema vršnjacima!

Nataša Aksentijević poziva na kolektivno razumevanje! Evo zašto se deca bahato ponašaju! Screenshoot/Instagram





Tokom emisije ''Premijera vikend specijal'', repoter Nemanja Vujičić obavio je razgovor sa glumicom Natašom Aksentijević, koja se osvrunula na vaspitanje najmlađih, kao i merama koje se moraju preduzeti, kako bi se iskorenile loše navihe dece u našoj zemlji.



Kakve su kazne postojale, dok si ti išla u školu?

Sećam se da su neki učitelji pušili za vreme časa, ali su nam bili veliki autoriteti. Znao se red. Čula sam nedavno da deca ne ustaju, kad nastavnik uđe u učionicu. Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava. U nekoj školi na periferiji grada, deca u starijim razredima osvnovne škole su tražila da se dozvoli pušenje elekronskih cigareta za vreme časa. Mislim da su se neke stvari otele kontroli - rekla je Nataša Aksentijević.



Da li si ćutala tokom detinjstva, ili imala blizak kontakt s nekim, ko je ćutao na bilo kakav vid nasilja?

Volela bih kad bi deca imala svoja prava, ali i obaveze. Neki od njih nisu naučeni da se ponašaju, jer im roditelji to nisu pokazali, zato se bahato ponašaju i prema vršnjacima. Ajde da se ne opredeljujemo i ne delimo, nego da budemo složni. Moramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje, da bi bili kompletni. poljubac i lepa reč može mnogo toga da promeni. 


Vladeta Jerotić je jednom rekao:

''Ako učinite nekom dobro delo, ne tražite natrag uslugu, nego pustite da taj neko učini dobro drugom, kako bi se to proširilo''.

Bavim se komedijom, željna sam osmeha, volim da ga vidim na licima ljidi. Kad vidim da izlaze nasmejani nakon završetka moje predstave, srce mi je puno - istakla je Nataša Aksentijević.

 

Ovo je čisto savršenstvo! Grčka pita od gotovih kora! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>