Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 15. maja do 21. maja 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

U nekim momentima postoji umerenost i uravnoteženost po pitanju ishrane, ali postoje i oni trenuci u kojima vam je neophodno da se zasladite ili pogostite omiljenim jelom.

Ljubav

Nesigurnost, preosetljivost, nedoumice, pojačana potreba za emotivnom sigurnošću a osećaj da vam ona konstantno izmiče i da niste zadovoljni – sve ovo će postojati kod zauzetih Vaga. Jednim delom su ovo neka vaša lična stanja i preispitivanja, ali je moguće da i partner doprinosi svojim ponašanjem ili manjkom vremena koje vam posvećuje. Slobodne Vage – prenaglašena potreba za ljubavlju može neke od vas pokrenuti u pravcu odnosa sa osobom koja je zauzeta ili koja prikriva svoju emotivnu situaciju. Vikend može doneti interesantne kontakte preko prijatelja ili preko društvenih mreža.

Posao

Iako niste u potpunosti zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu – ipak se trudite da ono što je do vas rešite i da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Imate povremene faze nemotivisanosti, ali nastojite da te trenutke prevaziđete. Saradnički odnosi su pomalo nestabilni, dosta je izazovnih situacija koje treba rešiti i prilagoditi se. Odnos sa nadređenima može povremeno biti zategnut. Po pitanju finansija – koliki god da su prilivi, novac vam brzo izlazi iz novčanika.

Zdravlje

Osetljivost na alergene. Mogući problemi sa kožom, hormonima.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Vaši će apetiti dosta zavisiti od toga kako se osećate. Upadanje u statične faze i nemotivisanost donosi pojačanu potrebu za slatkišima i jakom hranom.


Ljubav

Merkur kreće direktno u vašem polju partnerstava, Jupiter ulazi u isto polje a tu ćemo u ovoj nedelji imati i mlad Mesec. Jedna nova emotivna faza kreće i za zauzete i za slobodne Škorpije. Konkretno zauzetima ova nedelja neće biti baš jednostavna – vi ste dosta energetski istrošeni poslovnim i privatnim obavezama a i komunikacija sa voljenom osobom prilično je šarena, sa usponima i padovima. Trebaće više truda sa vaše strane da bi sve funkcionisalo. Slobodne Škorpije – ukoliko u ovoj nedelji pokrenete neku ljubavnu priču – ona će biti obojena jakim emocijama i još jačim strastima. Ali i komplikacijama.

Posao

Ulazak Jupitera u znak Bika ne daje na značaju samo vašim emotivnim, već i poslovnim relacijama. Planeta koja vlada vašim finansijama, ali i vašom kreativnošću i idejama – doneće da u narednih godinu dana oformite stabilne i čvrste poslovne pozicije. Direktno kretanje Merkura olakšaće vam funkcionisanje, ali i komunikaciju sa saradnicima i mnoga pitanja na kojima ste se u prethodnom periodu zaglavljivali – počeće da se rešavaju. Ulazak Marsa u znak Lava budi vaše ambicije i želju za promenama.

Zdravlje

Alergije, problemi sa stomakom, kožom, meteoropatske tegobe. Stariji – proveravajte pritisak.

 

STRELAC

Hrana

Imaćete oscilacije i u raspoloženjima i u apetitima i izbegavajte da u lošim momentima posežete za hranom. Manje konzumirajte peciva, grickalice, premasnu i prezačinjenu hranu.

Ljubav

I dobro je i nije dobro. I partner i vi ste preokupirani sopstvenim privatnim i poslovnim obavezama, oboje pomalo „na kraj srca“ i nervozni, oboje više spremni da uvređeno i povređeno zaćutite – umesto da rešite. Komunikacija je sada jako bitan faktor – ukoliko želite da bude više dobrog a manje onog što ne valja – budite spremni da pričate i da se posvetite jedno drugom. Slobodni Strelčevi – nije baš fascinantan period za ljubav, bar ne onu jednostavnu, opuštenu, laganu. Strasti se mogu buditi, ali vas mogu uvesti u komplikovanu priču sa zauzetom ili emotivno nedostupnom osobom. Ili u prošlost.

Posao

Jupiter ulazi u vaš sektor poslovne svakodnevice, obaveza. Merkur u istom polju kreće direktnim hodom, a tu nas očekuje i mlad Mesec tokom ove nedelje. Pred vama je period od godinu dana koji će zahtevati vašu izuzetnu posvećenost poslu i obavezama, mnogo truda i napornog rada. U ovoj će se nedelji ispraviti neke greške iz prethodnog perioda, uhvatiće se korak sa dešavanjima i olakšati komunikacija sa saradnicima. Neće biti jednostavno, ali će rezultati biti dobri. Finansije – kontrolišite troškove.

Zdravlje

Osetljiv stomačni deo, grlo i koža.

 

 

Jednostavan test! Da li pijete dovoljno vode?!







JARAC

Hrana

Bazirajte svoju ishranu više na svežem povrću, izbegavajte testa i suhomesnate proizvode. Prijaće vam mlečni proizvodi – grčki jogurt i kiselo mleko naročito, kao i voće – grejpfrut, banane, jabuke.

Ljubav

Ulazak Jupitera u polje koje se vezuje za ljubav, uživanje, zabavu, ali i decu – kod Jarčeva koji su u emotivnim vezama može pokrenuti razmišljanja u nekom ozbiljnijem pravcu, a svakako će ići i na ruku onima koji su slobodni i pokrenuti mnogobrojna ljubavna dešavanja. Konkretno, tokom ove nedelje oni koji su zauzeti imaće povremene nervozne momente sa partnerom – osećanja će se lako zatalasati, pa pokušajte da izbegavate rasprave i više bacite akcenat na zajedničko uživanje i strasti. Slobodni – pokušajte da izbegnete sentimentalnost i ne gledajte unazad – ima novih prilika za vas.

Posao

Vi lično ste dosta stabilni – pa iako neke situacije ili neke osobe mogu dovoditi do komplikovanja – vi ćete uspevati ili da se prilagodite ili da pronađete pravo rešenje, pravi smer za delovanje. Fokusiranost, koncentracija i organizacija su vam jako dobri pa će obaveze biti završene na vreme, dogovori ispoštovani a vi u svom elementu i zadovoljni postignutim. Pred vama je period intenzivnijih dogovaranja i kontakata. Neke osobe vas mogu svojim postupcima iritirati, ali se to neće odraziti na vaš rad.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

 

VODOLIJA

Hrana

Lakše i brže ćete se trošiti energetski, pa su vam potrebne namirnice koje vam tu energiju obnavljaju. Izbegavajte „prazne“ kalorija iz testa, brze hrane, slatkiša. Više povrća i bolja hidratacija.

Ljubav

Ulazak Jupitera u znak Bika i vaš sektor koji se odnosi na porodicu, temelj – doneće jedan vid preispitivanja postojećih brakova i zajednica, ali će isto tako mnoge zauzete (i trenutno slobodne) Vodolije u narednih godinu dana „pogurati“ u nekom prilično ozbiljnijem pravcu. Trenutno, vaši partnerski odnosi pomalo klackaju – emocije jesu prisutne, ali na nekim stvarima se saplićete – ili je komunikacija lošija ili je prisutan manjak zajedničkog vremena. Slobodne Vodolije – za vikend Mars prelazi u partnersko polje, a Sunce ulazi u polje zabave i ljubavi. Čekamo zanimljiva dešavanja.

Posao

Svoje poslovne obaveze ispunjavate, ali se dosta trošite i umarate u procesu. Moguće je da ste preuzeli previše na sebe ili je pritisak od strane saradnika na vas pojačan u poslednje vreme. Komunikacija će se jednim delom poboljšati, ali će vaša organizacija i dalje ostati slaba tačka. Ne odlažite obaveze i ne gomilajte ih, jer se možete vrlo brzo suočiti sa dodatno povećanim obimom posla. Neki od vas mogu početi sa razmišljanjima o pokretanju privatnog posla. Što se finansija tiče – stanje je solidno.

Zdravlje

Moguće glavobolje, problemi sa pritiskom i pojačana nervoza.

 

RIBE

Hrana

Što ste više aktivni, lakše ćete kontrolisati apetit i dovesti sebe u balans po pitanju ishrane. Potrebni su vam proteini iz mesa, ribe, jaja, potrebno vam je dosta svežeg voća i povrća.

Ljubav

Vreme je da se zaista ozbiljno poradi na komunikaciji u partnerskim odnosima. Što je komunikacija bolja – više će biti bliskosti, jačaće se poverenje i povezanost. Ukoliko komunikacija nije prava – zaglavićete se po nekim pitanjima, lako će se buditi sumnje i unosićete nemir u zajedničku svakodnevicu. Trudite se i da provodite više vremena jedno s drugim – prijaće vam i zajedničke šetnje i boravak u prirodi, izleti ili planiranje putovanja. Slobodne Ribe – kao što postoji dobra mogućnost za nove osobe u vašem životu i buđenje novih ljubavi, isto tako je još uvek aktuelno sve ono što se vezuje za prošlost i stare znance.

Posao

Da, zbog direktnog kretanja Merkura – verovatno ćete bolje uspevati da se organizujete tokom ove nedelje. Ali, isto tako – zbog ulaska Jupitera u polje koje se vezuje za konktakte, komunikaciju, kretanje, sastanke i aktivnost, pokret – budite sigurni da će se sve ovo značajno pojačati. Biće interesantno posmatrati kako ćete se snaći u svemu ovome i kako ćete uspevati da sve postignete. Ne sumnjam u vašu volju i odlučnost, a nemojte ni vi sumnjati u rezultate koje ćete postići. Finansije – troškovi.

Zdravlje

Osetljivo grlo i stomak. Vodite računa u saobraćaju.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>