Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić se plaši da zbog prošlosti neće moći da ima dete! (VIDEO)

Aleks Nikolić se plaši da zbog prošlosti neće moći da ima dete... Cimerka je tešila rečima da je ona tri puta imala abortus i da sve u redu...

Aleks Nikolić se plaši da zbog prošlosti neće moći da ima dete! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Zadrugarke su jedna drugoj otvorile dušu, a Aleks se prisetila situacije o kojoj je pričala u Zadruzi 4!
Ovih dana su se u "Zadruzi" proširile glasine da je Aleksandra Nikolić možda ostala trudna sa Filipom Carem. Ona je sinoć pričala sa Šarmen Sorajom Leoni Altman u sobi za rehabilitaciju dok Cara nije bilo i dotakla se ove teme. 

Aleks Nikolić je kroz šifre priznala Šarmen da se boji da ne može da ostane trudna zbog toga što je imala abortus, a Soraja joj je otkrila da je ona imala tri.


- Ja imam trip da... Imala sam pre pet godina, pa od toga mislim da neću moći... - pričala je Aleks kroz šifre, a Šarmen je trebalo malo vreme da shvati:


 A... Ja sam imala tri, normalno sve... - dodala je Šarmen.


- Kako? - pitala je Nikolićeva.

- Pričaću ti jednom prilikom - nadovezala se Soraja.


- To je baš stresno za organizam... - rekla je Aleks.

- Kako nije... Jednom sa 18, a dva puta... Ali opet, da kucnem u drvo, kao da mi se ništa nikad nije desilo, sve cakum-pakum - govorila je Altmanova.

Video klip možete pogledati OVDE.


Setimo se, Aleksandra je još u "Zadruzi 4" pričala o detetu koje je abortirala kad je bila u vezi sa oženjenim čovekom:

- Ne mogu da pričam o tome, stvarno, ne mogu. Pre dve godine je to bilo. Upoznala sam jednog dečka i ušli smo u neku vezu, zaljubili smo se i ostala sam trudna sa njim. Ja sam kasnije saznala da on ima ženu, ali tada nisam znala. Ugojila sam se, bila sam natečena, imala sam promene ponašanja, drugo stanje je. Nisam tada znala da sam trudna. Kada sam test uradila, ja sam njemu rekla da je pozitivan. 

On je meni rekao da moram da abortiram, rekao mi je u poruci "Moraš da makneš to". Ja sam tada radila u jednom lokalu, tu sam ga upoznala, bio je tada u bekstvu, imao je problema sa zakonom, ja sam abortirala, bila sam sama, mama nije znala za to, ja sam bila sama u hotelu. 

Mislim da ću se zbog toga kajati uvek, ali stvarno nisam imala izbora. Majka mi je bila bolesna, nisam imala novca, njega to nije zanimalo, on je imao ženu, saznala sam da nisam bila jedina sa kojom je varao ženu. Javio mi se nakon toga, prošlo je par dana, mi smo se i videli. Njemu je to bilo kao da je nešto normalno, kasnije sam saznala da je još jedna devojka ostala trudna sa njim. Najgore od svega mi je bilo što on nije bilo pored mene, odmah nakon par dana sam morala da krenem da radim. Nisam mogla očima da ga gledam. To je nešto što me je najviše bolelo u životu - ispričala je Aleks svojevremeno, a celu ispovest možete videti u klipu:

 

Većina automobila ima dugme za uštedu goriva! Evo kako se pravilno koristi!
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>