Zadruga

Parovi

Divni i Marku DNK deca su oduzeta zbog alkohola!

Kako saznaju domaći mediji od komšinice Marka i Divne DNK, deca su im oduzeta zbog alkohola i haosa koji prave u takvom stanju...

Divni i Marku DNK deca su oduzeta zbog alkohola! Screenshoot/Instagram




Kako otkriva komšinica iz Dubnice, rijaliti par neretko troši novac na poroke, umesto na kuću i decu!


Kako saznaju domaći mediji od komšinice Marka i Divne DNK, par iz sela Dubnica nadomak Svilajnca i te kako voli da popije, a u tom stanju navodno umeju da naprave karambol u selu!

Naime, prema njenim rečima, Marku i Divni su deca oduzeta zbog pića, jer takvi nisu u stanju da vode računa o njima.

- I Marko i Divna vole da popiju... Verujte mi, sve pare koje zarade ili dobiju kao pomoć jer su oboje zdravstveno ugroženi, oni daju na piće - započinje komšinica i dodaje:


- Sreća da deca nisu sa njima, iako je jako tužno što ne rastu uz majku i oca, ali možda su sigurniji u hraniteljskim porodicama. Njih dvoje kad se opiju, nastane karambol u selu! Svađaju se, vređaju, prebacuju jedno drugom prevare... On njoj Žikinog sina s kojim ga je varala u kući u kojoj žive, ona njemu neke ženske koje je dovlačio iz Svilajnca. Onda se potuku i tu nema kraju haosa. 


Oni jesu negde oboje obeleženi, imaju zdravstvene probleme, ali isto tako su dobili i priliku da to rešavaju, mnogi im pomažu, idu i u rijaliti, tu se lepe pare zarade, međutim, džaba sve to kada oni ne koriste ničiju pomoć na pravi način, već sve zloupotrebe. Nije to dobro - otkriva komšinica i dodaje da njih nije briga za decu i da bi bilo dobro da Divna bar stavi spiralu kako više ne bi ostajala u drugom stanju.


Podsetimo, prošle godine Divna se u kući porodila u sedmom mesecu sama bez nadzora lekara, a kada su komšije pozvale Hitnu pomoć, detetu nije bilo spasa. Drugo dvoje dece koje imaju Socijalna služba predala je hraniteljskim porodicama jer je procenjeno da Marko i Divna nisu sposobni da se o njima staraju.

 

Dnevni horoskop za 13. maj 2023. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>