Region

Svet

Saša Vidić je preminuo, a u njegovom stanu pronađena je knjiga koja krije mnoge tajne!

Saša Vidić je preminuo, a u njegovom stanu pronađena je knjiga koja krije mnoge tajne! Ako se ta knjiga pojavi u javnosti, mnogi sa estradne scene će ostati u šoku...

Saša Vidić je preminuo, a u njegovom stanu pronađena je knjiga koja krije mnoge tajne! Screenshoot/Youtube






Saša Vidić preminuo je iznenada 24. aprila, a odmah posle sahrane u njegovom stanu pronađena je knjiga koju je modni kreator počeo da piše pre dve godine. Kako je sam ispričao pre nekoliko meseci, u toj knjizi je pisao o poznatim pevačima sa kojima se družio i sarađivao, kao i onima sa kojima se posvađao na krv i nož. 

Kako otkriva prijatelj pokojnog Vidića, ako se ta knjiga pojavi u javnosti, mnogi sa estradne scene će ostati u šoku, jer je on znao skoro sve njihove tajne, pre svih Cece Ražnatović sa kojom je bio nerazdvojan 16 godina, ali i Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje je isto tako znao da potkači.

- Sašini bliski prijatelji su nakon sahrane otišli u njegov stan i tamo su našli laptop sa njegovim memoarima i nedovršenom knjigom. U fioci je pronađen i dnevnik, ne znam od kada ga je pisao, ali ono što su prelistali na brzinu, kažu da je beležio svoje misli i sve što mu se dešavalo. Saši je bila velika želja da objavi knjigu, ali je po tom pitanju bio lenj i nije žurio da je završi. Pisao je polako i detaljno. 


Svačega tu ima, on je svoje drugarice i saradnike sa estrade u toj knjizi nazvao drugim imenima, ali toliko ih je detaljno opisao da jasno može da se zaključi o kome je reč. Pisao je čak i o tome koja pevačica je otela ljubavnika jednoj svojoj koleginici i to će izazvati haos ako izađe u javnost - otkriva prijatelj Saše Vidića za Star, te dodaje:


- Još uvek ne znam šta će biti sa tim memoarima, dnevnik je zaključan u jednoj fioci i on se nikada javno neće obelodaniti, ali njegovi najbliži sada razmišljaju šta da rade sa knjigom koja nije završena. Postoji mogućnost da nakon 40 dana objave to što je pisao kao kolumnu u nastavcima, jer ipak je to bila njegova želja - završava dobro upućeni izvor u celu priču.

 

Aleksandra Prijović je otvorila dušu i priznala da su joj školski dani bili pravi pakao!



Vidić je, podsećanja radi, nekoliko meseci pred smrt potvrdio da piše knjigu, ali kako je tada otkrio, ne planira da žuri sa izdavanjem iste.


- Knjigu pišem, ali sam baš lenj, počnem, pa stanem. Ima vremena, hoću da to napišem kako treba. Sada mi je cilj da putujem u Italiju i da uživam, a ovi drugi da se ne brinu, knjige će biti - rekao je tom prilikom modni kreator za pomenute medije.

 

Šta je sindrom tetka? Jednog dana u meni se pojavila tetka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika/Star

Povezane vesti:


>